Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η δημόσια ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της!

"Χαρά της ζωής μου, έρωτα απερίγραπτε"!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η δημόσια ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της!

Η δημόσια ανάρτηση της Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της! Τα συγκινητικά λόγια για την λατρεία της ζωής της!

Η μικρή Ηλέκτρα γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η συγκλονιστική φωτογραφία της από τη στιγμή του θηλασμού και το ηχηρό της μήνυμα προς όλες τις μανούλες!

«Χαρά της ζωής μου, έρωτα απερίγραπτε, κορίτσι μαγικό με το πιο γλυκό χαμόγελο στον κόσμο όλο, χρόνια σου πολλά! Σ’ ευχαριστώ που με διάλεξες για μαμά σου. Σε λατρεύω», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση.

Τρισευτυχισμένο το ζευγάρι πέρασε μια υπέροχη μέρα γιορτάζοντας την κορούλα τους και αυτό φαίνεται και από τα λόγια τους. Να τους ζήσει!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μας έδειξε για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο στο εξοχικό της!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μας έδειξε για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο στο εξοχικό της. Είναι εντυπωσιακό και μίνιμαλ.

Η ηθοποιός βρίσκεται στο εξοχικό τους σπίτι μαζί με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο, και τις δυο τους κόρες, Λυδία και Ηλέκτρα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μοιράστηκε μαζί με τους διαδικτυακούς φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το δωμάτιο των παιδιών της στο εξοχικό σπίτι.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με την 3,5 ετών κόρη της!

Η κρεβατοκάμαρα της μικρής Λυδίας και Ηλέκτρας είναι minimal και ταυτόχρονα άκρως εντυπωσιακή!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου σπίτι

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Στην πισίνα με τιγρέ μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς στο κορμί της!

Στην πισίνα με τιγρέ μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς στο κορμί της πόζαρε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και έκανε πανικό στο Instagram.

Η ηθοποιός είναι ακομπλεξάριστη και αγαπάει το σώμα της. Μάλιστα, έχει δεχθεί αρνητικά σχόλια για το κορμί της στα οποία δίνει αποστομωτικές απαντήσεις.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί φωτογραφίες της με μαγιό. Σε μια από αυτές πόζαρε στην πισίνα και ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη.

Έδειξε την αισθησιακή της πλευρά, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.