Αγαπημένη Ελληνίδα εγκυμονούσα αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει - «Θα είναι αγοράκι»!

Ευχάριστα νέα!

Αγαπημένη Ελληνίδα εγκυμονούσα αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει - «Θα είναι αγοράκι»!

Αγαπημένη εγκυμονούσα αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει σε συνέντευξη της στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το πρωινό», σήμερα.

Η ίδια διανύει τον 5ο μήνα κύησης, και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Ο λόγος για την Μάντη Περσάκη, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον πυγμάχο Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Νέα εγκυμοσύνη στην showbiz! H πρώτη δημόσια εμφάνιση αγαπημένης ηθοποιού!

«Θα είναι αγόρι. Ήθελα να πάρω πρώτα τις εξετάσεις μου, να είναι όλα καλά και μετά να το ανακοινώσω…», είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το πώς κατάφερε να κρύψει τόσο καιρό τα χαρμόσυνα νέα, εξήγησε: «Το κάλυπτα γιατί δεν πήρα και πολλά κιλά αυτή τη φορά. Οπότε μπορούσα να τα καλύψω…».

Έγκυος πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Μπήκε στον 4ο μήνα!

Έγκυος είναι πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια και μάλιστα μπήκε στον 4ο μήνα! Όλο το ρεπορτάζ!

Η κούκλα παρουσιάστρια, πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού ετοιμάζεται να υποδεχτεί το δεύτερο παιδάκι της! Αυτός είναι και ο λόγος, που έμεινε εκτός τηλεοπτικού τοπίου, αν και ετοιμαζόταν να μπει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Η ίδια, έχει ήδη μια κόρη ωστόσο ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της και το δεύτερο αγγελούδι της. Μιλάμε για την Φλορίντα Πετρουτσέλι, που μαζί με τον Άρη Γούτο έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Φλορίντα Πετρουτσέλι έγκυος

Εμείς να της ευχηθούμε ό,τι καλύτερο και με το καλό!

Εγκυμοσύνη έκπληξη στον ΣΚΑΙ! Ποια παρουσιάστρια είναι 7 μηνών;

Και όμως παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ είναι 7 μηνών έγκυος και δεν είχαμε πάρει χαμπάρι!

Η ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα μαζί με τον σύντροφό της, περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Το Βινύλιο είναι η late night εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, στην οποία τον πλαισιώνουν η γνωστή μας παρέα από το Ράδιο Αρβύλα, αλλά και ένα πέμπτο μέλος.

Η Βερονίκη Περγαντή

Η μοναδική γυναικεία παρουσία στην εκπομπή λέγεται Βερονίκη Περγαντή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στη Realnews, μαζί με τον σύντροφό της Λεωνίδα Δεδέογλου, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Εμείς να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο!