Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τρομακτική αλλαγή! Μέχρι και ο Snik δεν την αναγνώρισε!

Το κλικ με δική σας ευθύνη!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τρομακτική αλλαγή! Μέχρι και ο Snik δεν την αναγνώρισε!

Τρομακτική αλλαγή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Μέχρι και ο Snik δεν την αναγνώρισε!

Το γνωστό μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μόδας του Star, το GNTM σε κάθε της εμφάνιση τραβάει τα βλέμματα και εντυπωσιάζει με το στυλ και την ομορφιά της!

Πριν από λίγους μήνες η Ηλιάνα ανανέωσε το hairlook της κόβωντας τα μαλλιά της και αποκτώντας την απόλυτη τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από τις αφέλειες, οι οποίες της πάνε πολύ.

Σε αυτή τη φωτογραφία όμως την είδαμε όπως πραγματικά δεν την έχουμε ξαναδεί και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε με αυτήν την αλλαγή, είναι τόσο διαφορετική που πιθανό να μην την γνώρισε ούτε ο σύντροφό της, Snik!

Snik: Οι φωτογράφοι τον «έπιασαν» στα πράσα με την Παπαγεωργίου! Ντοκουμέντα από πολύ τρυφερές στιγμές τους!

Την είδαμε λοιπόν με afro look και παρέα με το γνωστό hair stylist Δημήτρη Γιαννέτο με τον οποίο έκαναν πολύ παρέα στη Νέα Υόρκη.

Το πολύ μαλλί κρύβει την ομορφιά του προσώπου της, αφού το μόνο που αχνοφαίνεται είναι τα... χείλη της!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τρομακτική αλλαγή! Ούτε ο Snik δεν την αναγνώρισε!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους! Μόνο εδώ η αποκάλυψη!

Μόνο εδώ η αποκλειστική αποκάλυψη! Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους!

Τέτοιον... ασυγκράτητο έρωτα δύο νέων παιδιών επώνυμων, που δεν τους νοιάζει καθόλου να κρύβονται στις δημόσιες εμφανίσεις τους και έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον, είχαμε πολύ καιρό να δούμε στη showbiz...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik μπορεί να είναι μόλις 4 μήνες μαζί, αλλά σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ελάχιστες μέρες πριν αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και να βάλουν σε πολύ πιο σοβαρή βάση τη σχέση τους. «Είναι τόσο ερωτευμένοι που πολύ πιθανόν να φτάσουν μέχρι και στον... χορό του Ησαΐα σε απίθανη στιγμή», λένε όσοι τους συναναστρέφονται, βλέποντάς τους όσο περνάει ο καιρός να ερωτεύονται ακόμα περισσότερο ο ένας τον άλλον.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Νέες φωτογραφίες μαζί με τον Snik! Εκείνη ντυμένη κυριλέ κι αυτός με χρυσές αλυσίδες...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου snik σχέση

Ο φακός του YOU απαθανάτισε κατ' αποκλειστικότητα το ζευγάρι την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα να γευματίζει στο εστιατόριο «Codice Blu» και λίγες ώρες αργότερα να συναντάται μερικά τετράγωνα πιο κάτω με την Έλενα Χριστοπούλου και τον σύντροφό της Αποστόλη Κώτση, που διατηρεί μαγαζί στο Κολωνάκι. Η τετράδα των ερωτευμένων ζευγαριών κάνει πολύ στενή παρέα και βρίσκονται τον ελεύθερο χρόνο τους συχνά πυκνά... Με casual ντύσιμο και εντελώς άβαφη η κριτής του «GNTM», δίπλα στον αγαπημένο της ράπερ μοιάζει σαν μικρό κοριτσάκι, αφήνεται στην αγκαλιά του και δείχνει να βιώνει την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική της ζωή.

«Νομίζω ότι η Ηλιάνα ήταν η τελευταία που δεν ήταν στο κλαμπ των ερωτευμένων. Ήρθε η ώρα της μάλλον. Εμένα με ενδιαφέρει ότι είναι ευτυχισμένη, χαρούμενη και τη βλέπω πολύ ολοκληρωμένη. Κι εγώ προσωπικά συμπαθώ πάρα πολύ τον Δημήτρη», δήλωσε τις προάλλες η Έλενα Χριστοπούλου για τον σύντροφο της Ηλιάνας, που και εκείνος με τη σειρά του δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια για τη μέντορα της συντρόφου του. Μάλιστα, οι δυο τους έκαναν κρυφά τις προετοιμασίες και το πάρτι-έκπληξη στην Έλενα Χριστοπούλου το περασμένο Σάββατο, που έκλεισε τα 43 της χρόνια, με μια τεράστια μαύρη τούρτα που έγραφε: «Be my rock 'n' roll queen».

Ποιο είναι το αγόρι της Ηλιάνας;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου snik παντρεύονται

Ο Snik είναι από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ράπερ. Γεννήθηκε τον Μάιο του 1989 και είναι περίπου ενάμιση χρόνο μικρότερος από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το πραγματικό του όνομα είναι Δημήτρης Γιαννούλης και από την πρώτη στιγμή που άρχισε να ασχολείται με τη ραπ, έδειξε να σαγηνεύει τα πλήθη. Μεγάλωσε μέχρι τα 10 του χρόνια στην Κηφισιά, όμως τότε χώρισαν οι γονείς του και ακολούθησε τη μητέρα του στην Πλατεία Βικτωρίας, όπου και έζησε μέχρι τα 17 του. Μέχρι πρότινος ζούσε μόνος στην περιοχή γύρω από την Ακρόπολη και απολάμβανε την εργένικη ζωή, μέχρι που γνώρισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όλα άλλαξαν. Η δική του... Senorita έχει πλέον ονοματεπώνυμο και καθώς φαίνεται καμαρώνει για το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά και που τώρα πια είναι η πηγή έμπνευσης των τραγουδιών του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ