«Βόμβα» από παρουσιάστρια! Snik και Κωνταντίνος Αργυρός είναι... δίδυμοι; Πως λέτε να αντιδράσει η Παπαγεωργίου;

Αδιανόητο! Έμειναν όλοι "κάγκελο" μόλις το είπε!

«Βόμβα» από παρουσιάστρια! Snik και Κωνταντίνος Αργυρός είναι... δίδυμοι; Πως λέτε να αντιδράσει η Παπαγεωργίου;

Μια «βόμβα» πέταξε Ελληνίδα παρουσιάστρια. Snik και Κωνσταντίνος Αργυρός είναι... δίδυμοι; Πως λέτε να αντιδράσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν το ακούσει;

Σήμερα, στο «Έλα χαμογέλα» η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε τις δηλώσεις της Κρεμλίδου που αποκάλυψε πως ο ράπερ τραγουδιστή την έκανε unfollow στο Instagram.

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Βόμβα»! Είχε σχέση με ηθοποιό από το Μπρούσκο και δεν το έμαθε κανείς!

Συγκεκριμένα η Κρεμλίδου δήλωσε: «Είναι βαρύς σαν άνθρωπος, σαν χαρακτήρας είναι όντως ιδιαίτερος. Εμένα όταν με προσέγγισε ήμασταν σε ένα φεστιβάλ και ήταν πολύ ευγενικός. Είχε ένα ενδιαφέρον σαν άνθρωπος. Μιλούσε πολύ. Πιστεύω με αυτά που συμβαίνουν τώρα και την δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση του, ίσως να νιώθει περισσότερη πίεση και να μην μιλάει. Γενικά δεν τον είχα πετύχει πουθενά να μην μιλάει. Παρόλα αυτά με έχει κάνει ένα ωραίο unfollow στο Instagram, πριν λίγες ημέρες. Δεν ξέρω μπορεί να τρώει παντόφλα».,

Μετά τις δηλώσεις της, η παρουσιάστρια έριξε μια «βόμβα» λέγοντας πως ο Snik με τον Κωνσταντίνο Αργυρό μοιάζουν πολύ και είναι σαν... δίδυμοι. Μάλιστα, έδειξε και φωτογραφία τους δίπλα δίπλα.

Πως λέτε να αντιδράσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν το ακούσει;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τρομακτική αλλαγή! Μέχρι και ο Snik δεν την αναγνώρισε!

Τρομακτική αλλαγή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Μέχρι και ο Snik δεν την αναγνώρισε!

Το γνωστό μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μόδας του Star, το GNTM σε κάθε της εμφάνιση τραβάει τα βλέμματα και εντυπωσιάζει με το στυλ και την ομορφιά της!

Πριν από λίγους μήνες η Ηλιάνα ανανέωσε το hairlook της κόβωντας τα μαλλιά της και αποκτώντας την απόλυτη τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από τις αφέλειες, οι οποίες της πάνε πολύ.

Σε αυτή τη φωτογραφία όμως την είδαμε όπως πραγματικά δεν την έχουμε ξαναδεί και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε με αυτήν την αλλαγή, είναι τόσο διαφορετική που πιθανό να μην την γνώρισε ούτε ο σύντροφό της, Snik!

Snik: Οι φωτογράφοι τον «έπιασαν» στα πράσα με την Παπαγεωργίου! Ντοκουμέντα από πολύ τρυφερές στιγμές τους!

Την είδαμε λοιπόν με afro look και παρέα με το γνωστό hair stylist Δημήτρη Γιαννέτο με τον οποίο έκαναν πολύ παρέα στη Νέα Υόρκη.

Το πολύ μαλλί κρύβει την ομορφιά του προσώπου της, αφού το μόνο που αχνοφαίνεται είναι τα... χείλη της!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τρομακτική αλλαγή! Ούτε ο Snik δεν την αναγνώρισε!