Δημήτρης Κουρούμπαλης: Η αποκάλυψη 19 χρόνια μετά που τους άφησε όλους στο "Έλα χαμογέλα" άφωνους! Τι συνέβη!

Τι ήταν αυτό που τους τάραξε;

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Η αποκάλυψη 19 χρόνια μετά που τους άφησε όλους στο

Η αποκάλυψη 19 χρόνια μετά τους άφησε όλους άφωνους στο "Έλα χαμογέλα" ! Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, όπου και αποκάλυψε πτυχές που δεν ξέραμε για τη ζωή του! Τι συνέβη;

Μέσα σε όλα αναφέρθηκε και σε μια αγαπημένη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε!

H δήλωση που προκάλεσε σοκ ήταν για το «Δέκα λεπτά κήρυγμα», για το οποίο και είπε πως έχουν περάσει 19 ολόκληρα χρόνια από τότε που προβαλόταν!

Επίσης αποκάλυψε και το πότε γεννήθηκε αφήνοντας έκπληκτους Χριστήδου και συναδέλφους της. Ο ηθοποιός είναι γεννημένος το 1979, ενώ αποκάλυψε πως ο σκηνοθέτης της εκπομπής του OPEN, είναι ο γιος του σκηνοθέτη του «Δέκα λεπτά κήρυγμα».

Απίστευτο σκηνικό στο «Έλα χαμογέλα»! Ο on air τσακωμός Βασάλου - Σταματόπουλου!

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» το πρωί της Κυριακής!

Κωνσταντίνος Βασάλος και Πάυλος Σταματόπουλος είχαν μια έντονη διαφωνία μεταξύ τους και υπήρξε ένταση στο πλατό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον πατέρα της- «Δεν ξέρω αν πριν πεθάνει...»!

Οι δυο άντρες είχαν διαφορετική γνώμη για την φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου με τον σύντροφο της στο Instagram με αποτέλεσμα να "συγκρουστούν".

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Full in love! Τρυφερές αγκαλιές στο ταξίδι τους!

Ο τσακωμός ξεκίνησε όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος υποστήριξε τον Γιώργο Μαυρίδη για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την φωτογραφία με την Νικολέττα Ράλλη στα social media, με τον Πάυλο Σταματόπουλο να αντιδρά.

Δείτε ακόμη: Σώθηκε από θαύμα η Ζέτα Δούκα! Το σφοδρό ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει την ζωή!

«Παιδιά να το διαχωρίσουμε λίγο, ο Γιώργος Μαυρίδης, δεν τον έκραξαν γιατί ανέβασε μία φωτογραφία με την κοπέλα του. Πριν είχε μία στάση στα media και σε όλο αυτό. Δεν με αφήνεις να ολοκληρώσω. Θέλετε να ξεσπάσω σήμερα εγώ; Είχε μια συγκεκριμένη στάση και ανεβάζει ξαφνικά φωτογραφία με την κοπέλα του. Είσαι φίλος του Μαυρίδη;», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: