Γιώργος Γιαννιάς: Η αποκάλυψη - σοκ για το εάν επικοινωνεί ακόμα με τον Νίνο!

Για όλους και για όλα μίλησε ο τραγουδιστής!

Γιώργος Γιαννιάς: Η αποκάλυψη - σοκ για το εάν επικοινωνεί ακόμα με τον Νίνο!

Αποκάλυψη - σοκ έκανε ο Γιώργος Γιαννιάς για το εάν επικοινωνεί ακόμα με τον Νίνο! Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα χωρίς ενδοιασμούς!

Σε συνέντευξή του στο People ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων πως γνωρίστηκαν με τον τραγουδιστή και τι απέγινε η φιλία τους!

Γιώργος Γιαννιάς: Πήρε εξιτήριο η σύζυγος του! Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του τοκετού!

"Στο πρώτο μου σπίτι στη Γλυφάδα, μέναμε μαζί με τον Νίνο, με τον οποίο κάναμε πολύ παρέα εκείνη την εποχή. Είχε προηγηθεί η γνωριμία μας σε ένα μαγαζί που εμφανιζόμουν στη Ρόδο. Κάποια στιγμή, μου έστειλε ένα μήνυμα που έγραφε «Ρε μικροφωνιάρη, πως γίνεται να έρθω και εγώ στην Αθήνα». Κάπως έτσι τον κάλεσα και δέσαμε. Ήταν καταπληκτικός συγκάτοικος. Πηγαίναμε με τα πόδια στη Γλυφάδα. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, χωρίς λεφτά και δουλειά, τα χρόνια ήταν όμορφα. Πριν βγει το Fame Story στον αέρα, με είχε ρωτήσει η Μαργαρίτα η Δρούτσα αν έχω κάποιον να της προτείνω για το παιχνίδι και αμέσως της είπα για τον Νίνο. Ο Νίνο ξεχώριζε, έλαμπε και είχε άστρο. Από εκεί και πέρα μπήκε στο Fame Story και έγινε αυτό που έγινε", αποκαλύπτει στο ποεριοδικό.

Ενώ για το πως είναι η επικοινωνία τους σήμερα ο ίδιος λέει,"Όταν βρεθούμε θα μιλήσουμε, αλλά δεν έχουμε την επικοινωνία που είχαμε στο παρελθόν. Οι ζωές μας άλλαξαν και χαθήκαμε".

Γιώργος Γιαννιάς: Η αποκάλυψη για την γνωριμία με την σύζυγο του - «Από εκεί και πέρα άρχισαν τα μαρτύρια...»! (Βίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και στην Νάνσυ Παραδεισανού, μίλησε ο Γιώργος Γιαννιάς.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Νέος έρωτας για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! Τα σχόλια που φούντωσαν τις φήμες!

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γιαννιάς, αποκάλυψε και τον τρόπο που γνωρίστηκε με την σύζυγο του, Ελευθερία Παντελιδάκη, αλλά και το πως ξεκίνησε η σχέση τους.

«Με την Ελευθερία είμαστε μαζί 13 χρόνια. Τη γνώρισα στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη όταν είχα πάει καλεσμένος. Από εκεί και πέρα άρχισαν τα μαρτύρια για την Ελευθερία. Την ταλαιπώρησα πάρα πολύ την κοπέλα. Ήμουν πολύ μικρός. 22 χρονών. Ήμουν και ναι και όχι. Αλλά πάντα ήξερα πως είναι η μητέρα των παιδιών μου. Από νωρίς.

Χρυσή Βαρδινογιάννη - Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Εγώ δεν ήμουν αυτός που έπρεπε να είμαι. Ένα παιδί που έγινε γνωστό τόσο μικρό. Ήταν δύσκολο να μαζέψεις όλη αυτή τη φόρα που έχεις μέσα σου σαν αγόρι. Ευτυχώς έκανε υπομονή η κοπέλα. Την ευχαριστώ. Της είπα από την αρχή την αλήθεια. Επειδή έκανα δυο τρεις ζαβολιές. Της είχα εξηγήσει πως την θέλω, αλλά είμαι πολύ μικρός και ήθελα να ζήσω. Ήταν λίγο εγωιστικό», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γιαννιάς.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: