Βίκυ Σταυροπούλου: Απίστευτο περιστατικό! «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα εφιαλτικά αυτά λεπτά»!

«Φωνάζαμε...»!

Βίκυ Σταυροπούλου: Απίστευτο περιστατικό! «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα εφιαλτικά αυτά λεπτά»!

Απίστευτο περιστατικό για την Βίκυ Σταυροπούλου η οποία μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα εφιαλτικά αυτά λεπτά»!

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο «Πρόσωπα» της εφημερίδας «Τα Νέα» στο αφιέρωμα για τα 30 χρόνια του Mega.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μοιράστηκε με τους απίστευτα περιστατικά από τις σειρές στις οποίες συμμετείχε και δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

«Δεν θα ξεχάσω που είχαμε πάει για γυρίσματα στην Αυστραλία με το “Είσαι το ταίρι μου” και κλειστήκαμε με τη Σοφία Βογιατζάκη σε ένα ασανσέρ στον 25ο όροφο, αφού είχαμε τελειώσει τη δουλειά μας. Μείναμε εκεί 25 λεπτά γιατί οι υπόλοιποι είχαν κλειστά τα κινητά τους, αφού ήταν πάνω στο γύρισμα. Έφαγα όλη την υστερία και τους φόβους του κόσμου που είχε η Βογιατζάκη μέσα της. Δύσκολες ώρες για την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα! Τι συνέβη;

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα εφιαλτικά αυτά 25 λεπτά που στην αρχή άρχισε να γελάει υστερικά, μετά να κλαίει υστερικά και μετά αρχίσαμε τα χαστούκια. Στο τέλος εμφανίστηκε ένας Αυστραλός, ο οποίος άκουσε τις φωνές μας, γιατί φωνάζαμε “help”.

Το ασανσέρ είχε μέσα τηλέφωνο, καλέσαμε την πυροσβεστική, αλλά δεν ξέραμε να τους πούμε που να έρθουν. Οπότε, εμφανίστηκε μέσα στη νύχτα ένας ένοικος του κτιρίου, μας άκουσε που φωνάζαμε “help” και μας άνοιξε. Είδε δύο χοντρές να πέφτουν πάνω του σαν τις τρελές και να ουρλιάζουν ότι τον αγαπούν και είχε μείνει άφωνος.

Άλλη μία πολύ χαρακτηριστική στιγμή είναι από την ίδια σειρά, η σκηνή στην παραλία με τον Αλέξη Γεωργούλη που αναγκάστηκα να φάω 20 βραστά αυγά και στο τέλος τα έκανα εμετό.

Αλλά και στο “Taxi Girl” θυμάμαι την πρώτη φορά που μπήκε πελάτης μέσα κι επειδή ήταν αυτόματο το ταξί και δεν είχα ξαναοδηγήσει αυτόματο, πάτησα λίγο παραπάνω το γκάζι και παραλίγο να μας αναγνωρίσουν από τα σφραγίσματα. Αλλά ευτυχώς σωθήκαμε κι εμείς και το “Taxi Girl” και πήγε υπέροχα.

Και τις “Επτά θανάσιμες πεθερές” αγάπησα όπως και το “Κάτω Παρτάλι” όπου έφαγα πολλή κουτσουλιά από το πουλί που είχα στο κεφάλι μου. Γενικά είναι τόσες πολλές οι ωραίες στιγμές που μου έχει χαρίσει το Mega. Εγώ είμαι ένα πρόσωπο πιο Mega δεν γίνεται γιατί ότι έχω κάνει, τα έχω κάνει στο Mega.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτό το κανάλι το τόσο ξεχωριστό με την τόσο ξεχωριστή αισθητική που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω αναγνωρίσιμη στον κόσμο. Θα με συντροφεύουν οι ωραίες δουλειές της μυθοπλασίας του Mega σε όλη μου τη ζωή».

Ούρλιαζε η Βίκυ Σταυροπούλου στις 4 το χάραμα! Το περιστατικό που την έκανε να βγει στο μπαλκόνι!

Η Βίκυ Σταυροπούλου ούρλιαζε στις 4 το χάραμα! Ποιο ήταν το περιστατικό που έκανε την πασίγνωστη ηθοποιό να βγει στο μπαλκόνι;

Η Δαναή Μπάρκα αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η μητέρα της βγήκε εκτός εαυτού και ούρλιαζε τα ξημερώματα!

Βίκυ Σταυροπούλου: Άρχισε να ουρλιάζει στην παραλία! Η επική φάρσα που της έκαναν!

« Η μαμά μου (Βίκυ Σταυροπούλου) έχει τον αμάζευτο! Δεν δαμάζεται αυτό το κορίτσι. Είναι τρελή, από τύχη ζω. Έπρεπε να επιβιώσω και τα κατάφερα»! Ενώ συνέχισε: «Της έστειλα μήνυμα στις 4 τα χαράματα χθες, την απείλησα ότι θα πάρω την αστυνομία. Ήταν στις βεράντες και ούρλιαζε από κάτω. Της λέω έχουμε κλείσει τα πάντα, τα παράθυρα, ησυχάστε. Και μου γράφει ωχ συγγνώμη, καληνύχτα! Οι άνθρωποι είναι σαν να είναι 12χρονα κι εγώ η μαμά τους».

Ούρλιαζε η Βίκυ Σταυροπούλου στις 4 το χάραμα! Το περιστατικό που την έκανε να βγει στο μπαλκόνι!