Κατερίνα Λέχου: «Έξαλλη» με τη Ναταλία Γερμανού! «Aνάθεμα την ώρα που μίλησα»!

«Λέγατε ότι...»!

Κατερίνα Λέχου: «Έξαλλη» με τη Ναταλία Γερμανού! «Aνάθεμα την ώρα που μίλησα»!

Η Κατερίνα Λέχου έγινε έξαλλη με τη Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων της είπε: «Ανάθεμα την ώρα που μίλησα»!

Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» στον AlphaTv και εξέφρασε ένα παράπονό της στην παρουσιάστρια και στον Κώστα Τσουρό.

Ο Κώστας Τσουρός την ρώτησε αν ισχύει το γεγονός πως έχει δηλώσει ότι είχε δεχθεί πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες με εκείνη να απαντάει:

«Δεν το σχολίασες καλά αυτό την προηγούμενη φορά». Η Ναταλία Γερμανού τότε την ρώτησε τι ακριβώς εννοούσε και η Κατερίνα Λέχου της είπε χαρακτηριστικά:

Κατερίνα Λέχου Ναταλία Γερμανού Κώστας Τσουρός

«Αυτό για τις Άγριες Μέλισσες. Έχω στεναχωρηθεί λίγο με αυτό και δε θέλω να το συζητήσω. Κάτι λέγατε την προηγούμενη φορά και λέγατε ότι δεν είναι ωραίο να λέμε τι μας έχουν προτείνει…. Είμαστε όλοι καθόλου αναντικατάστατοι και είμαστε όλοι υπό κριτική. Μας διαλέγουν… Αυτές οι δουλειές δεν έχουν κάτι δεδομένο. Ανέφερα αυτό για τις Άγριες Μέλισσες και έγινε μια ανακύκλωση… Δε ξέρω, ανάθεμα την ώρα που μίλησα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Σε μια κουβέντα που κάνατε εδώ είπατε ότι δεν είναι ωραίο οι άνθρωποι να αναφέρουν τι τους έχουν προτείνει και τι όχι… Εγώ το είπα αυθόρμητα. Δε με ζητήσαν κιόλας απλά με πήραν τηλέφωνο , δεν μεταφράστηκε σωστά, παραφράστηκε. Βγήκε σαν να το είπα ότι θέλανε εμένα και καμία άλλη, μπορεί να είχαν πάρει άλλες είκοσι. Δεν είμαι μοναδική, είσαι μαζί με άλλους και αναμετριέσαι κάθε φορά για έναν ρόλο. Δεν μπορούσα να πάρω γιατί έκανα πρόβες για το θέατρο…. Δε ξέρω καν αν θα με παίρνανε και ποτέ.. Η παραγωγή όταν ετοιμάζει κάτι βολιδοσκοπεί πολύ κόσμο. Όπως και στο νησί, είχαμε περάσει από οντισιόν όλο το ελληνικό θέατρο….».

Στην συνέχεια αποδείχθηκε πως ήταν όλο μια παρεξήγηση και δεν ήταν πρόθεση ούτε του Κώστα Τσουρού αλλά ούτε και της Ναταλίας Γερμανού να θίξουν την γνωστή ηθοποιό.

Ναταλία Γερμανού Καλύτερα δεν γίνεται Λέχου

Κατερίνα Λέχου: Αποκαλύπτει ότι έχει δώσει 10.000 δολάρια για ένα...! (Βίντεο)

Η Κατερίνα Λέχου αποκαλύπτει ότι έχει δώσει 10.000 δολάρια για ένα...!

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ» και τα είπε όλα!

Η Κατερίνα Λέχου φυσικά μίλησε για την θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστεί, «Το δικό μας σινεμά», ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και πράγματα για την ίδια που δεν τα γνωρίζαμε!

Για παράδειγμα αποκάλυψε πως είναι 52 ετών και έχει θέμα με την καθαριότητα! Συγκεκριμένα είπε πως για μια χρονική περίοδο έπλενε τα χέρια της γύρω στις 60 φορές την ημέρα.

Στο τέλος τόνισε πως πλέον δεν την συγκινούν τα υλικά αγαθά και δεν ξοδεύει πολλά χρήματα σε ρούχα και αξεσουάρ. Κάτι το οποίο δεν έκανε στο παρελθόν, αφού, όπως η ίδια αποκάλυψε, το πιο ακριβό ρούχο στην γκαρνταρόμπα της κοστίζει περίπου 10.000 δολάρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο: