Σμαράγδα Καρύδη: Έχετε δει την μητέρα της; Είναι σαν φωτοτυπία...

Σα να έχει βάλει καθρέφτη!

Σμαράγδα Καρύδη: Έχετε δει την μητέρα της; Είναι σαν φωτοτυπία...

Έχετε δει την μητέρα της Σμαράδας Καρύδη; Είναι σαν φωτοτυπία...

Η γνωστή ηθοποιός έχει δυο υπέροχους γονείς που τους έχει πολύ αδυναμία και αυτοί είναι ο Ντίνος Κατύδης και η Τζούλια Αργυροπούλου.

Η Σμαράγδα Καρύδη μοιάζει απίστευτα πολύ με την μαμά της και το διαπιστώσαμε μέσα από μια δημοσίευση του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη με αφορμή τα γενέθλια της γυναίκας του.

Σμαράγδα Καρύδη: Μιλούσε στις κάμερες και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της! Δεν φαντάζεστε τι τους "τράβηξε" την προσοχή....

Τότε ο ηθοποιός είχε μοιραστεί μία φωτογραφία από τα νιάτα τους όπου η μαμά της είναι ίδια με την Σμαράγδα.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Σμαράγδα Καρύδη: Το σπίτι της με τον Θοδωρή Αθερίδη έχει θέα μαγευτική! Την βεράντα τους την ζηλεύουν όλοι!

Το σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη που μένει με τον Θοδωρή Αθερίδη έχει θέα μαγευτική. Την βεράντα τους, την ζηλεύουν όλοι. Είναι απίστευτη.

Το εξοχικό της είναι και ο επίγειος παράδεισος της. Όποτε θέλει να ξεφύγει από την καθημερινότητα της Αθήνας, παίρνει το καράβι και φεύγει για την Αίγινα.

«Λατρεύω το νησί, τις ομορφιές του, τους ανθρώπους του, το σπίτι που έχω εκεί. Περνώ τις ώρες μου κάνοντας μπάνια στις υπέροχες θάλασσές του, διαβάζοντας, έχοντας παρέα καλούς μου φίλους, με τους οποίους τα λέμε μέχρι τα ξημερώματα, πηγαίνοντας στα θερινά του σινεμά, τρώγοντας. Χαλαρώνω και ηρεμώ στο νησί που έγινε νησί μου από το 2008, που αγόρασα σπίτι, ερχόμουν όμως και παλιότερα φιλοξενούμενη σε φίλους», είχε πει για το σπίτι της στο νησί σε συνέντευξη της.

Το εξοχικό της σπίτι είναι από πέτρα, ενώ το απίστευτο και μεγάλο μπαλκόνι της έχει θέα τον Σαρωνικό.

Δείτε φωτογραφίες και θα σας πέσει το σαγόνι:

Σμαράγδα Καρύδη σπίτι

Θοδωρής Αθερίδης σπίτι

undefined

Σπίτι στην Αίγινα

Καρύδη Αίγινα μπαλκόνι

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν την άφηνε ο Αθερίδης από την αγκαλιά του! Δίπλα χαμογελούσε ο πατέρας της...

Δεν την άφηνε την Σμαράγδα Καρύδη ο Αθερίδης από την αγκαλιά του και δίπλα χαμογελούσε ο πατέρας της! Θα δείτε ίσως την ωραιότερη φωτογραφία του ζευγαριού!

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Και οι δυο τους, δεν αγαπούν ωστόσο την δημοσιότητα και έτσι οι δημόσιες εμφανίσεις τους ή τα... λόγια αγάπης τους είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ο Θοδωρής, έκανε όμως μια εξαίρεση και πήγε να δει από κοντά την Σμαράγδα Καρύδη στην πρεμιέρα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, «Του Κουτρούλη ο Γάμος». Δίπλα ήταν και ο πατέρας της και χαμογελούσε διαρκώς αφού έβλεπε ότι ο Θοδωρής δεν την άφηνε από την αγκαλιά του! Δείτε την σχετική φωτογραφία με το ζευγάρι και τον Ντίνο Καρύδη:

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν την άφηνε ο Αθερίδης από την αγκαλιά του! Δίπλα χαμογελούσε ο πατέρας της...