Νίκος Πορτοκάλογλου: Δεν θα πιστέψετε την ομοιότητα με τον γιο του!

Σαν δυο σταγόνες νερό!

Νίκος Πορτοκάλογλου: Δεν θα πιστέψετε την ομοιότητα με τον γιο του!

Δεν θα πιστέψετε την ομοιότητα του μουσικού με τον γιο του! O Νίκος Πορτοκάλογλου και ο γιος του είναι σαν δυο σταγόνες νερό!

Ο μουσικός είναι από τους καλλιτέχνες που προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο φωτογραφίες με τον γιο του μας δείχνουν πόσο ίδιοι είναι!

Νίκος Πορτοκάλογλου: Δείτε πως είναι σήμερα ο τραγουδιστής! Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε!

Πρόσφατα ο νεαρός έκλεισε τα 21 του χρόνια και όπως φαίνεται είναι εξίσου γοητευτικός και ταλαντούχος όπως ο πατέρας του. Ο νεαρός Λευτέρης τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει το δικό του alternative metal συγκρότημα στο οποίο παίζει κιθάρα και τραγουδάει.

"Ξέρετε, σκέφτομαι συχνά πως η δουλειά μου μου έχει δώσει πολλές χαρές και επιτυχίες, αλλά τα μεγαλύτερα δώρα που έχω πάρει στη ζωή μου είναι τα δύο παιδιά μου. Και το πιο σπουδαίο με την πατρότητα: είναι, όπως λέτε, μια διαδρομή. Μια τεράστια, περιπετειώδης, απρόβλεπτη και μαγική διαδρομή. Έχω διαρκώς ανοιχτό διάλογο με τα παιδιά μου, που έχουν από καιρό ενηλικιωθεί, αλλά και με τους γονείς μου, που έχω χάσει εδώ και χρόνια", είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό, ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Πορτοκάλογλου γιος

Αποκλειστικό! Δείτε για πρώτη φορά τη νέα σύντροφο του Νίκου Πορτοκάλογλου!

Ο φωτογραφικός φακός του Υouweekly.gr τους εντόπισε σε εμπορικό κέντρο των Βορείων προαστίων!

Ο λόγος για το Νίκο Πορτοκάλογλου και τη νέα του σύντροφο. Διαβάστε παρακάτω...

Αν και ο τραγουδιστής δεν μιλάει για την προσωπική του ζωή και δε δίνει λαβές, αυτή την φορά αποφάσισε να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση!

Η τρυφερή εξομολόγηση της Κατερίνας Παπουτσάκη για τον μικρό Μάξιμο! Η εκμυστήρευση της Φαίης για τα παιδιά! (βίντεο)


Η μελαχρινή καλλονή που βρισκόταν στο πλευρό του ήταν πολύ νεότερη αλλά η διαφορά ηλικίας δεν φάνηκε να αποτελεί πρόβλημα για αυτούς!

Η απίστευτη ομοιότητα πασίγνωστου ηθοποιού με τη κόρη του! Μια φωτογραφία τους... πρόδωσε!

«Ολόιδιος η Μαρία», «Η κόρη σας καρμπόν, ίδιο βλέμμα»: Μια φωτογραφία του Ταξιάρχη Χάνου στο Instagram από το παρελθόν ήταν αρκετή για να δείξει την ομοιότητά του με την κόρη του, επίσης ηθοποιό, Μαρία Χάνου.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι κατέκλυσαν τον λογαριασμό από σχόλια τονίζοντας τα κοινά που έχουν στην φυσιογνωμία τους πατέρας και κόρη.

Survivor Panorama: Όλα όσα είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου στη πρεμιέρα της εκπομπής! (Βίντεο)

Η Μαρία Χάνου, μεγαλωμένη σε σπίτι ηθοποιών (σσ. μητέρα της είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), μυήθηκε από νωρίς στον κόσμο της υποκριτικής.

Για άλλη μια σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», ενώ κάνει σταθερά βήματα και στον θεατρικό κόσμο.