Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγησή της! «Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου και...»!

«Φοβήθηκα πολύ...»!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγησή της! «Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου και...»!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγησή της όπου μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου και...»!

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε για μερικά απρόοπτα περιστατικά που της έχουν συμβεί.

Ο λόγος για την ηθοποιό, Κωνσταντίνα Μιχαήλ! Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Κωνσταντίνα Μιχαήλ ηθοποιός

«Από τη δραματική σχολή διάλεξα να ζω στο κέντρο της Αθήνας, το αγαπώ πολύ και ενδιαφέρομαι προσωπικά. Η Αθήνα δεινοπαθεί και πρέπει αυτό να γίνει έργο όλων μας, γιατί βλέπουμε πως η πολιτεία δεν έχει τα λεφτά να τα κάνει και δεν προλαβαίνει. Δεν θέλω να φύγω από το κέντρο. Έχω γίνει μάρτυρας πολλών περιστατικών.

Με έχουν σταματήσει στο δρόμο βράδυ άνθρωποι που είχαν πάρει ναρκωτικά. Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ, όμως δεν με έπιασε υστερία, το αντιμετώπισα ψύχραιμα. Τους έδειξα το πορτοφόλι μου και τους είπα “παιδιά, δεν έχω λεφτά, πάρτε αν θέλετε αυτό το 20ευρω”. Μου έχει συμβεί και στο τρένο να με αναγνωρίσουν και να έρθουν κατευθείαν σε μένα.

Την πολυκατοικία μας την έχουν ανοίξει τρεις φορές. Έχω κοιτάξει από το ματάκι της πόρτας και έχω δει στο σκοτάδι να “χαρχαλεύουν” περίεργα. Δεν θέλω όμως να βάλω φόβο στη ζωή μου».

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Πένθος για την ηθοποιό! Ο θάνατος που "χτύπησε" την οικογένειά της!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγησή της! «Μπήκα στο ψυχιατρείο για να....»!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγησή της και τα λόγια της που μεταξύ άλλων αποκαλύπτει χαρακτηριστικά «Μπήκα στο ψυχιατρείο για να...»!

Η ίδια παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στον ΣΚΑΪ και αποκάλυψε πράγματα για την προσωπική της ζωή!

Ο λόγος για την Λένα Παπαληγούρα η οποία μίλησε για την εμπειρία από το… ψυχιατρείο που είχε βρεθεί για τις ανάγκες ρόλου.

Ηθοποιός ψυχιατρείο

Είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν κάναμε την Κατερίνα, ήταν μια παράσταση που μιλούσε για τη σχιζοφρένεια και ήταν μια αληθινή ιστορία. Η Κατερίνα ήταν η μητέρα του Αύγουστου Κορτώ που έγραψε το έργο. Χρειάστηκε να μπω στο ψυχιατρείο για να μελετήσω το ρόλο μου. Ήταν μια φοβερή εμπειρία αυτή που ζήσαμε. Χρειάστηκε να μιλήσουμε με ψυχιάτρους, να πάμε σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα να δούμε πως είναι. Όλα ήταν πράγματα που συλλέξαμε για την έρευνα ώστε να κάνουμε την παράσταση».

Επίσης πρόσθεσε ότι:

«Με την Ιωάννα Παππά, ναι, είμαστε συννυφάδες. Έχουμε παντρευτεί δύο αδέλφια. Μας φαίνεται αστείο αλλά και ωραίο ταυτόχρονα. Δεν το περιμέναμε, καμία από τις δύο αλλά μάλλον ήταν για να γίνει».