«Έσκασε» βόμβα για το Survivor all star! H φωτογραφία με τους τρεις παίκτες «φωτιά»!

Τους είδαμε ξανά μαζί και "έπεσε" το Instagram!

«Έσκασε» βόμβα για το Survivor all star! H φωτογραφία με τους τρεις παίκτες «φωτιά»!

«Έσκασε» βόμβα για το Survivor All Star με μια φωτογραφία. Τρεις παίκτες «φωτιά» που γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι πόζαραν μαζί και έριξαν το Instagram.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε μια αινιγματική ανάρτηση που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν επιστρέφει το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία όπου πόζαρε με τον Ηλία Γκότση και τον Κωνσταντίνου Βασάλο.

Στην λεζάντα του έγραψε: «Όλα θα λυθούν σύντομα.. στην πίστα» με το hashtag "survivorallsta". Και εδώ έρχεται το ερώτημα... θα τους δούμε πάλι στους στίβους μάχης;

Survivor: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια που ξαναμπαίνει! Στα βήματα της Κατερίνας Δαλάκα...

Survivor: Με το που πήρε τα λεφτά από το έπαθλο σκοτώθηκε ακαριαία! Το τραγικό περιστατικό που "θάφτηκε" στο χρόνο...

Με το που πήρε τα λεφτά από το έπαθλο του Survivor σκοτώθηκε ακαριαία! Το τραγικό περιστατικό που "θάφτηκε" στο χρόνο...

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου του 2006 και περισσότεροι από 2.000.000 τηλεθεατές έχουν καθηλωθεί στους δέκτες τους και παρακολουθούν μέσα από τη συχνότητα του Mega Channel τον μεγάλο τελικό του πρώτου ελληνοτουρκικού Survivor.

Οι παρουσιαστές του ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο γυριζόταν στη Μαλαισία, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Ατζούν Ιλιτζαλί, μετέφεραν στους τηλεθεατές την αγωνία και την ένταση που επικρατούσε στην παραλία.

Ο Έλληνας Αμφικράτης Ζαχαριάδης και ο Τούρκος Ντέρια Ντουρμουσλάρ ήταν οι δυο παίκτες που έφτασαν στον τελικό και διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο των 250.000 ευρώ σε έναν αγώνα για γερά νεύρα.

Μας «έπεσαν» τα βλέφαρα! Πρώην παίκτρια του «Survivor» έκανε την πιο εκκεντρική εμφάνιση! Ποια είναι;

Ο Ντέρια, έχασε το πρώτο αγώνισμα και μιλώντας στον Ατζούν Ιλιτζαλί, ανέφερε: «Έχασα στο πρώτο παιχνίδι. Ας με συγχωρήσουν όλοι. Ήμουν όμως υποχρεωμένος να κερδίσω στο δεύτερο. Δεν ήθελα να χάσω στο πρώτο παιχνίδι. Το ξέρουν όλοι αυτό. Ήθελα να λήξω την ιστορία σ’αυτό το δεύτερο παιχνίδι. Απ’ ότι φαίνεται δεν κατάφερα να συγκεντρωθώ όσο έπρεπε. Στο δεύτερο παιχνίδι τα πράγματα πήγαιναν μία καλά μία άσχημα. Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν αλλά ήταν αδύνατον να χάσω μ’αυτή τη σημαία» είπε ακουμπώντας τη τούρκικη σημαία και μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση του.

Η αγωνιστική κόντρα ανάμεσα στον Ντέρια και τον Αμφικράτη μετατράπηκε σε ντέρμπι και όλα κρίθηκαν στον τελικό στόχο. Ο Αμφικράτης αποδείχθηκε τότε άστοχος και ο Ντέρια αναδείχθηκε νικητής του πρώτου ελληνοτουρκικού Survivor στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Τούρκος παίκτης ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και οι συμπαίκτες του έπεσαν πάνω του κυριολεκτικά από τη χαρά τους.

Η χαρά κράτησε μόλις πέντε χρόνια όμως για τον Ντέρια Ντουρμουσλάρ. Το πρώτο πράγμα που έκανε ο παίκτης για τον εαυτό του με το χρηματικό έπαθλο ήταν να αγοράσει μια θηριώδη μηχανή μεγάλου κυβισμού και το 2011, η μηχανή αυτή του στέρησε τη ζωή.

Ο Ντέρια απολάμβανε μια βόλτα με τη 41χρονη σύζυγο του και έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Οι διασώστες που έφτασαν άμεσα στο σημείο και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες διαπίστωσαν πως ο θάνατος του ήταν ακαριαίος ενώ η σύζυγος του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά κατάγματα.

Νεκρός παίκτης Survivor

Ο συμπαίκτης του Ντέρια, Σελίμ Σαμπάχ, σε παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Down Town είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον φίλο του που έχασε τη ζωή του με τέτοιο τραγικό τρόπο. «Το 2011 ο Derya πέθανε με τη μηχανή του σε τροχαίο δυστύχημα. Μου λείπει κάθε μέρα. Ο Θεός ας τον αναπαύσει. Ποτέ δε θα ξεχάσω τις στιγμές μας. Θυμάμαι που ο Derya μου έδινε από το φαγητό του ακόμα και όταν πεινούσε. Αυτό ποτέ δεν θα το ξεχάσω» είχε πει ο Σελίμ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το πρώτο επεισόδιο του ελληνοτουρκικού Survivor όπως προβλήθηκε στο Mega Channel: