Άδωνις Γεωργιάδης: Ανατριχιαστική δημοσίευση για την επίθεση που δέχτηκε! «Μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου»!

Όσα έγραψε αναλυτικά!

Άδωνις Γεωργιάδης: Ανατριχιαστική δημοσίευση για την επίθεση που δέχτηκε! «Μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου»!

Ανατριχιαστική δημοσίευση από τον Άδωνι Γεωργιάδη για την επίθεση που δέχτηκε πριν λίγες ώρες, όπου μεταξύ άλλων έγραψε: «Μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου»!

Ο γνωστός πολιτικός λίγη ώρα μετά την επιδρομή που πραγματοποιήσαν μέλη του Ρουβίκωνα στο σπίτι του, πετώντας τρικάκια, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τοποθετήθηκε.

Ανέφερε μεταξύ άλλων πως «μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου», ξεκαθάρισε ότι «Δεν τους φοβόμαστε!».

Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη στον λογαριασμό του στο Twitter:

Το πάρτι υπερπαραγωγή για τα γενέθλια του Άδωνι Γεωργιάδη! Δε φαντάζεστε τι δώρο του πήρε η Ευγενία Μανωλίδου!

Μάθετε όλα όσα έγιναν στο πάρτι υπερπαραγωγή για τα γενέθλια του Άδωνι Γεωργιάδη. Δεν φαντάζεστε τι δώρο του πήρε η Ευγενία Μανωλίδου! Το μήνυμα που τον συγκίνησε...

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης γιόρτασε τα 47α γενέθλιά του το βράδυ της Τετάρτης στο Πολιτεία Τένις Κλαμπ, σε μία λαμπερή εκδήλωση παρουσία πολλών ατόμων από το χώρο της πολιτικής σκηνής.

Πρώτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τηλέφωνο τον Άδωνι Γεωργιάδη προκειμένου να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, ο Θάνος Πλεύρης καθώς και πλήθος υπουργών και βουλευτών.

σαμαράς άδωνις

Φυσικά από τα λαμπερά γενέθλια δε θα μπορούσε να λείπει και ο Λεωνίδας Γεωργιάδης, αδελφός του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

σαμαράς

Η Ευγενία Μανωλίδου δε θέλησε να αποκαλύψει τι δώρο πήρε στον αγαπημένο της σύζυγο, ανέβασε ωστόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τη χτεσινή εκδήλωση προκειμένου να ευχηθεί και δημόσια στον Άδωνι Γεωργιάδη.

άδωνις Ευγενία

«Μέχρι το τέλος του κόσμου, να σε χαιρόμαστε αγάπη μου» ήταν το υπέροχο μήνυμα που έστειλε.

Photo Credits: iefimerida.gr