Powe of Love: Συγκλονίζει η εικόνα του Αντώνη Χρόνη μετά το τροχαίο! Το φρικτό λάθος των γιατρών!

«Από θαύμα ζω»!

Powe of Love: Συγκλονίζει η εικόνα του Αντώνη Χρόνη μετά το τροχαίο! Το φρικτό λάθος των γιατρών!

Συγκλονίζει η εικόνα του Αντώνη Χρόνη από το Power of Love μετά το τροχαίο που είχε και μιλάει για το φρικτό λάθος των γιατρών!

Ο Αντώνης Χρόνης έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ και στην συνέχεια απασχόλησε με ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε.

Ο ίδιος βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Μαζί Σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για όλα!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Από θαύμα σώθηκα, κάνω τον σταυρό μου… Ήμουν στη Μύκονο και πήγαινα για δουλειά. Δεν θυμάμαι τίποτα από το τροχαίο, ξέρω μόνο από αυτά που μου λένε. Ξύπνησα το πρωί, έκανα κάποιες δουλειές στο σπίτι και πήρα το αμάξι να πάω στη δουλειά μου.

Δεν θυμάμαι ούτε τον δρόμο, πώς έφτασα σε εκείνο το σημείο, ούτε τι έγινε, ούτε αν έτρεχα, αν έχασα τον έλεγχο, αν αποκοιμήθηκα, τίποτα. Απ’ ότι μου είπαν, ήρθε κατευθείαν το αφεντικό μου εκεί, και ότι εγώ προσπαθούσα να βγω από το αυτοκίνητο και ότι με είδε το αφεντικό μου και με τράβηξε έξω».

Και συνέχισε: «Ήταν πολύ τρομακτικό, κάνω τον σταυρό μου που ζω και δεν έχω κάτι χειρότερο γιατί ήταν πάρα πολύ σφοδρή η σύγκρουση.

Με πήρε από κάτω γιατί έβλεπα τους γονείς μου να στεναχωριούνται, να βάζουν τα κλάματα μπροστά μου ή να βγαίνουν από το δωμάτιο για να κλάψουν. Οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν πολύ σοβαρό αυτό που έχω πάθει, ήταν κάταγμα στον τρίτο σπόνδυλο και μου είπαν ότι με μία λάθος κίνηση μπορεί να μείνω από λαιμό και κάτω παράλυτος.

Έμεινα στο νοσοκομείο 15-20 μέρες. Πριν δύο μέρες συνειδητοποίησα ότι πλέον είναι όλα καλά. Ανέβηκα για δεύτερη φορά για επανεξέταση στο ΚΑΤ και μου είπαν ότι έχει δέσει, είναι βέβαια ακόμα φρέσκο και επικίνδυνο.

Υπάρχει περίπτωση σε όλη μου τη ζωή να έχω πρόβλημα. Στο μάτι έκανα 4-5 ράμματα και μου το ράψανε και λάθος στη Μύκονο, μου έχουν κλείσει το μάτι, μια νοσηλεύτρια με έραψε. Γι’ αυτό θα κάνω πλαστική».

Αντώνης Χρόνης: Σοκάρει η εικόνα του μέσα στο νοσοκομείο! «Παλεύει» μετά από τροχαίο!

Σοκάρει πραγματικά η εικόνα του Αντώνη Χρόνη μέσα στο νοσοκομείο όπου «παλεύει» μετά από τροχαίο!

Ο πρώην παίκτης του Power of love νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς" με κάκωση στον αυχένα και κάποια ράμματα κάτω από το μάτι. Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο του, έγινε στην Μύκονο....

Δίπλα του, στο νοσοκομείο βρέθηκαν ο Βασίλης, ο Ίονας και η Λένια. Ο Βασίλης Χαλκιάς ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο στα instastories στο οποίο βλέπουμε τον Αντώνη Χρόνη! Δείτε την εικόνα του:

Αντώνης Χρόνης: Σοκάρει η εικόνα του μέσα στο νοσοκομείο! «Παλεύει» μετά από τροχαίο!