Άγριες Μέλισσες: Η σχέση της «Ανέτ» με τον «Δούκα» που δε θυμάται κανένας! Θα μείνετε άφωνοι!

Το αποκάλυψε η ίδια!

Άγριες Μέλισσες: Η σχέση της «Ανέτ» με τον «Δούκα» που δε θυμάται κανένας! Θα μείνετε άφωνοι!

Η σχέση της «Ανέτ» από τις Άγριες Μέλισσες με τον «Δούκα» που δε θυμάται κανένας! Θα μείνετε άφωνοι!

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές και σημειώνει επιτυχία που είχαμε καιρό να δούμε σε σειρές.

Η Κάτια Δανδουλάκη που ενσαρκώνει τον ρόλο της Ανέτ σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στο «Μαζί σου» και αποκάλυψε ένα «παράπονο» που έχει Λεωνίδας Κακούρης, που ενσαρκώνει τον «Δούκα».

Είπε χαρακτηριστικά:

«Με τον Λεωνίδα Κακούρη έχουμε λατρευτική σχέση από το 1992 που παίξαμε μαζί στον “Γλάρο” και τότε έκανε τον γιο μου.

Κάναμε τις πρώτες φωτογραφίσεις για τη σειρά τώρα και έρχεται ο Λεωνίδας και λέει “διαμαρτύρομαι, εγώ πριν από 20 χρόνια έκανα τον γιο της, τώρα κάνω τον αδελφό της, δηλαδή μετά από 10 χρόνια θα κάνω τον πατέρα της;”».

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις "βόμβα" από τα επεισόδια της εβδομάδας (18-21/11)!

Κάτια Δανδουλάκη Άγριες Μέλισσες Ανέτ

Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί στην σχέση Λενιώς - Λάμπρου; H ηθοποιός αποκαλύπτει!

Τι θα συμβεί στην σχέση Λενιώς - Λάμπρου; H ηθοποιός που την υποδύεται μας αποκαλύπτει τα πάντα! Τι θα γίνει στις Άγριες Μέλισσες;

Η πρωταγωνίστρια του Ant1 Μαρία Κίτσου μίλησε στο TV Έθνος και αποκάλυψε τι θα γίνει με την ηρωίδα που υποδύεται!

Άγριες Μέλισσες: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Δούκα και Κωνσταντή! Οι απειλές και ο εκβιασμός!

Η σκηνή που σε δυσκόλεψε μέχρι σήμερα περισσότερο ποια ήταν;

Οι πιο φαντεζί σκηνές -φόνοι, καβγάδες κ.λπ.- έχουν τη δυσκολία τους, αλλά έχουν και την αβάντα τους. Για μένα οι συναισθηματικές, οι πιο εσωτερικές στιγμές είναι πιο δύσκολες.

Άρα με τον Λάμπρο…

Η σκηνή με τα χαστούκια με τον Λάμπρο ήταν μεγάλη πρόκληση. Και πολύ συγκινητική στιγμή. Ξέσπασε η Ελένη για πρώτη φορά. Ήταν η σκηνή που με δυσκόλεψε μέχρι τώρα περισσότερο.

Η Ελένη θα μάθει τον λόγο που δεν μπορεί να είναι με τον Λάμπρο; Και πώς θα αντιδράσει;

Θα το μάθει και θα το μάθει αρκετά γρήγορα, αμέσως μόλις το μάθει ο Λάμπρος. Η σειρά είναι γρήγορη. Θα είναι τεράστιο χτύπημα και για τους δύο. Θα είναι τραγικό.

Με τον Κυπραίο πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα;

Ο κόσμος έχει μπερδευτεί με τον ρόλο του Θωμά. Και είναι καλό. Ο Θωμάς είναι περίεργος και αμφιλεγόμενος χαρακτήρας. Ο Θωμάς έχει ειλικρινή αισθήματα για την Ελένη. Πήγε στο Διαφάνι αρχικά με άλλες προθέσεις, αλλά η ζωή του τα έφερε αλλιώς. Το τελευταίο πράγμα που ήθελε ήταν να ερωτευτεί την Ελένη. Έχει μάθει να επιβιώνει αλλιώς. Και όλη αυτή η κατάσταση θα τον οδηγήσει σε εσωτερικές συγκρούσεις μέσα του. Είναι από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς.

Τι άλλο μπορούμε να πούμε για τα προσεχώς;

Στις «Αγριες Μέλισσες» δεν θα μας προλαβαίνουν τα γεγονότα. Υπάρχουν σκηνές που λέω «πο-πο, θα γίνει αυτό το πράγμα, θα τρελαθώ». Έρχεται χιονοστιβάδα εξελίξεων. Ακούω που χαρακτηρίζουν τη σειρά σαπουνόπερα. Η ζωή είναι η μεγαλύτερη σαπουνόπερα. Στα χωριά συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα. Το θέμα, λοιπόν, είναι πώς διαχειρίζεσαι καλλιτεχνικά τις ιστορίες για να μη γίνουν σαπουνόπερα. Οι «Άγριες Μέλισσες» δεν είναι σαπουνόπερα.