Βάσω Λασκαράκη: Μας έδειξε τον μικρό της γιο σε φωτογραφία! Πόσο πολύ μοιάζουν;

Είναι ένας κούκλος!

Βάσω Λασκαράκη: Μας έδειξε τον μικρό της γιο σε φωτογραφία! Πόσο πολύ μοιάζουν;

Η Βάσω Λασκαράκη μας έδειξε το μικρό της γιο σε φωτογραφία! Δείτε και πείτε μας... πόσο πολύ μοιάζουν;

Η γνωστή ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά» και μας έχει καθηλώσει η ερμηνεία της ως Άννα Μακρίδη!

Η Βάσω Λασκαράκη στην σειρά έχει τρία παιδιά μαζί με τον Μάριο Αθανασίου, που υποδύεται τον σύζυγό της, Χρήστο και τα παιδιά του είναι η Ειρήνη, ο Νίκος και ο Μιχαλάκης.

Ο Μιχαλάκης είναι ο μικρότερος και πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά του. Ο ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Με την σειρά της και η Βάσω Λασκαράκη έκανε αναδημοσίευση την ανάρτηση του τηλεοπτικού της συζύγου και μας έδειξε από κοντά τον μικρό Μιχαλάκη, μιας και στην σειρά δεν τον έχουμε δει και σε πολλές σκηνές.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει φωτογραφία και με τον μεγάλο της γιο, το Νίκο. Εσείς τι λέτε, η Βάσω Λασκαράκη και ο μικρός Μιχαλάκης μοιάζουν;

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βάσω Λασκαράκη γιος Έρωτας Μετά

Βάσω Λασκαράκη: Σοκάρει η εικόνα της! Με σκισμένα ρούχα και σημάδια στο σώμα της!

Σοκάρει η εικόνα της Βάσως Λασκαράκη. Η ηθοποιός απαθανατίστηκε με σκισμένα ρούχα και σημάδια στο σώμα της για τις ανάγκες της σειράς «Έρωτας Μετά».

Η ηθοποιός συνεχίζει τα γυρίσματα για την δραματική σειρά του Alpha και μας έδωσε μια μικρή γεύση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, στα τελευταία επεισόδια είδαμε να βρίσκουν την Άννα νεκρή, ωστόσο όπως η ίδια μας έδειξε με μια φωτογραφία, ζει.

Στα Instastories της μας αποκάλυψε μια φωτογραφία από τα backstage όπου είναι δεμένη με σκισμένα ρούχα και σημάδια στο πρόσωπο της και η εικόνα σοκάρει.

Βάσω Λασκαράκη Έρωτας Μετά

Βάσω Λασκαράκη: Έκανε το απόλυτο spoiler για την σειρά «Έρωτας Μετά»! Ανατροπή μεγατόνων!

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε το απόλυτο spoiler για την σειρά «Έρωτας Μετά»! Ανατροπή μεγατόνων!

Η γνωστή ηθοποιός τη φετινή σεζόν την παρακολουθούμε μέσα από τη νέα δραματική σειρά του AlphaTv στον ρόλο της Άννας Μακρίδη!

Η σειρά έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές και είναι λογικό αφού η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη!

Στη σειρά η Άννα διατηρεί παράνομο δεσμό με τον καλύτερο φίλο του άντρα της, τον Κωνσταντίνος. Μια σχέση, που όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης την οδήγησε στο θάνατο.

Κι ενώ όλοι όσοι το παρακολουθούν μανιωδώς είχε μείνει σε εκείνη τη σκηνή, όπως είδαμε στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου δεν ισχύει.

Γεγονός μάλιστα που επιβεβαίωσε η ίδια η Βάσω Λασκαράκη δημοσιεύοντας στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με Instastories τις δυο backstage φωτογραφίες, oι οποίες πραγματικά σοκάρουν.

Δείτε τις εικόνες:

Βάσω Λασκαράκη ηθοποιός spoiler

Άννα Μακρίδη Έρωτας Μετά Alpha