Όλγα Πηλιάκη - Στέλιος Χανταμπάκης: Λαμπερή βραδινή έξοδος! Έστρεψαν όλα τα φώτα πάνω τους!

"Έκλεψαν" τις εντυπώσεις!

Όλγα Πηλιάκη - Στέλιος Χανταμπάκης: Λαμπερή βραδινή έξοδος! Έστρεψαν όλα τα φώτα πάνω τους!

Το αγαπημένο ζευγάρι Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη, εντυπωσίασαν με την λαμπερή τους βραδινή έξοδο! Έστρεψαν όλα τα φώτα πάνω τους!

Οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν!

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Ο γιος τους έγινε 6 και του ετοίμασαν ένα ξεχωριστό party!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly τους "τσάκωσε" στο MakeUp Live Disco, με καυτή εμφάνιση! Οι δυο τους βγήκαν να γιορτάσουν και κατάφεραν να κλέψουν τα βλέμματα όλων!

Οι δυο τους πόζαραν παρέα με φίλους τους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι: Σαμάνθα Αποστολοπούλου, Σπύρος Πώρος-Θανάσης Αθανασίου και Ντόλυ Φατσέα.

Η Όλγα φρόντισε να τονίσει το καλλίγραμμο σώμα της φορώντας ένα "καυτό" μαύρο, δερμάτινο φόρεμα ενώ ο Στέλιος συμπλήρωσε την εικόνα τους με ένα total black look.

Πηλιάκη Χανταμπάκης έξοδος
Πηλιάκη Χανταμπάκης βραδινή εμφάνιση

Για να συμπληρώσει την εμφάνισή της, η Πηλιάκη διάλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι ψηλές μπότες, ενώ φρόντισε να τονίσει τα μάτια της με έντονη σκιά.

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ στην πρεμιέρα "Ψαρόσουπα-Βουτιά στη Βυθούπολη"!

Το αγαπημένο ζευγάρι Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη, έκαναν κοινή εμφάνιση μαζί με τα παιδιά τους στην πρεμιέρα του "Ψαρόσουπα-Βουτιά στη Βυθούπολη"! Οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν!

Όλγα Πηλιάκη: Απλά το «τερμάτισε»! Έκανε σπαγκάτο στην Times Square!

Ο φωτογραφικός φακός του You Weekly "συνέλαβε" τους δύο τους στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ψαρόσουπα-Βουτιά στη Βυθούπολη", με το ζευγάρι να έχει στην αγκαλιά του τα μικρά τους, έχοντας απολαύσει το έργο.

Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη: Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ στην επίσημη πρεμιέρα

Η Όλγα Πηλιάκη έστρεψε για ακόμη μια φορά όλα τα βλέμματα πάνω της με την λαμπερή της παρουσία και το απόλυτο φθινοπωρινό λουκ, συνδυάζοντας τέλεια τις αποχρώσεις του μπεζ, ενώ ο Στέλιος δίπλα της παρέμεινε στο πιο safe casual λουκ.

Τα μικρά τους εννοείται πως είχαν εξίσου ωραίο και άνετο ντύσιμο, όπως οι γονείς τους!

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Σύσσωμη η οικογένεια ξαναχτυπά! Δείτε την επική φωτογραφία με τα παιδιά τους!

Δείτε την επική φωτογραφία με τον Στέλιο Χανταμπάκη, την σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά τους! Σύσσωμη η οικογένεια ξαναχτυπά!

Το ερωτευμένο ζευγάρι συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές και φυσικά έχουν την καλύτερη παρέα μαζί τους που δεν είναι άλλη από τα παιδιά τους!

Και οι δυο τους είναι πολύ ενεργοί στα social media και μοιράζονται συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Όποτε δημοσιεύουν όμως φωτογραφίες με τα παιδιά τους γίνεται πανζουρλισμός, αφού η μικρή Μαλένα κλέβει τις εντυπώσεις με τα νάζια και τα καμώματά της και ο Μανώλης είναι ένα πανέμορφο και αξιολάτρευτο αγοράκι, που μάλιστα γυμνάζεται σαν αθλητής.

Έτσι, εχθές ο Στέλιος Χανταμπάκης ανέβασε μία νέα φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και στην συνέχεια δημοσίευσε και η Όλγα Πηλιάκη στο δικό της προφίλ μία παρόμοια φωτογραφία και μάλιστα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τον επόμενο προορισμό των διακοπών τους, που είναι η Νέα Υόρκη!

Οι φωτογραφίες τους είναι από τις πιο επικές καθώς φαίνεται πως γονείς και παιδιά ανταλλάζουν για λίγο θέσεις!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Σύσσωμη η οικογένεια ξαναχτυπά! Δείτε την επική φωτογραφία με τα παιδιά τους!

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Σύσσωμη η οικογένεια ξαναχτυπά! Δείτε την επική φωτογραφία με τα παιδιά τους!