Πέθανε ο Terry O’Neill! Θρήνος στον κόσμο των celebrities!

Απέραντη θλίψη!

Πέθανε ο Terry O’Neill! Θρήνος στον κόσμο των celebrities!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο των celebrities με την είδηση πως πέθανε ο Terry O’Neill!

Πρόκειται για έναν από τους πιο διακεκριμένους φωτογράφους στο χώρο της showbiz. Ήταν κορυφαίος φωτογράφος της δεκαετίας του 60', μιας και από το φακό του είχαν περάσει ονόματα όπως οι Beatles , τους Rolling Stones, David Bowie, Elton John, Amy Winehouse, Brigitte Bardot, Led Zeppelin, Frank Sinatra, Michael Caine, Peter Sellers.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε ο...

Ο φωτογράφος γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 30 Ιουλίου του 1938, ενώ τα πρώτα βήματά του στο χώρο της φωτογραφίας τα έκανε δουλεύοντας σε μία αεροπορική εταιρία στο Heathrow. Η πρώτη celebrity που φωτογράφησε ήταν η Laurence Olivier.

Το πρακτορείο του φωτογράφου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θάνατό του: «Με θλίψη αποχαιρετούμε έναν από τους πιο εμβληματικούς φωτογράφους των τελευταίων 60 ετών, του οποίου οι θρυλικές εικόνες θα παραμείνουν για πάντα στις μνήμες μας καθώς και στις καρδιές και τα μυαλά μας».

Θρήνος στον κόσμο της μόδας: Πέθανε ο Πατρίκ Λουί Βιτόν!

Πέθανε ο Πατρίκ Λουί Βιτόν και σκόρπισε θλίψη στον κόσμο της μόδας! "Έφυγε" σε ηλικία 68 ετών...

Ο Πατρίκ Λουί Βιτόν ήταν απόγονος πέμπτης γενιάς της γνωστής οικογένειας του δημοφιλούς οίκου μόδας και επικεφαλής του τμήματος ειδικών παραγγελιών του γαλλικού οίκου πολυτελών ειδών.

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Παρά τη μεγάλη του επιθυμία να γίνει κτηνίατρος, επέλεξε τελικά να μπει στην οικογενειακή επιχείρηση, αρχικά ως τεχνίτης ξυλουργός. Σύντομα επέβλεπε περίπου 300 ειδικές παραγγελίες που λάμβανε κάθε χρόνο ο οίκος Louis Vuitton.

Ο οίκος θέλησε να τον αποχαιρετήσει με μία συγκινητική ανακοίνωση:

«Ο Πατρίκ Λουί ήταν μια εμβληματική φιγούρα της οικογένειας Vuitton και του οίκου μας. Οι σκέψεις μου είναι με τους φίλους και την οικογένειά του, ιδιαίτερα τους γιους του, Πιέρ Λουί και Μπένο που εργάζονται δίπλα μας, καθώς και τα εγγόνια του. Εκ μέρους όλων των ομάδων, τους στέλνουμε τη συμπαράστασή μας».