«Έκτη αίσθηση»: Η εικόνα του πρωταγωνιστή που ανατρίχιασε με την ερμηνεία του, σήμερα θα σας σοκάρει!

Δεν θυμίζει σε τίποτα το παιδάκι της ταινίας!

«Έκτη αίσθηση»: Η εικόνα του πρωταγωνιστή που ανατρίχιασε με την ερμηνεία του, σήμερα θα σας σοκάρει!

Η εικόνα του πρωταγωνιστή της ταινίας «Έκτη αίσθηση», που ανατρίχιασε τότε με την ερμηνεία του, σήμερα 20 χρόνια μετά, θα σας σοκάρει.

Στην ταινία, ένα μικρό παιδί ισχυρίζεται πως μπορεί να επικοινωνήσει με τους νεκρούς. Η χαρακτηριστική σκηνή του Χάλεϊ Τζόελ Όσμεν, κρυμμένου πίσω από τα σκεπάσματα να αποκαλύπτει στον Μπρους Γουίλις πως βλέπει νεκρούς ανθρώπους ίσως είναι από τις πιο κλασικές για τον αμερικανικό κινηματογράφο των '90s.

Το σενάριο προκαλούσε ανατριχίλα, καθώς τα φαντάσματα επέστρεφαν για να λύσουν άλυτους λογαριασμούς με τους ζωντανούς μέσω του ανήλικου ήρωα.

Θυμάστε την Samara από την ταινία The Ring; Δείτε πως είναι σήμερα και θα τρίβετε τα μάτια σας!

Μπορεί ο μικρός να είχε δει μεγάλη επιτυχία και να έλεγαν πολλοί πως θα γίνει στα του Χόλιγουν, ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα εξαφανίστηκε, παρόλο που συνέχισε να εργάζεται στον συγκεκριμένο τομέα.

Πίσω στη δημοσιότητα γύρισε το 2006, όταν τράκαρε μεθυσμένος το αυτοκίνητό του και κατέληξε με σπασμένα πλευρά στο νοσοκομείο.

Σήμερα, στα 31 του χρόνια ο Χάλεϊ Όσμεντ δεν μοιάζει να νιώθει πικρία που δεν συνέχισε το άστρο του στο Χόλιγουντ, αν και δείχνει να πιστεύει πως έχει κι άλλα να δώσει. «Όταν είσαι τόσο τυχερός όσο εγώ και έχεις δουλέψει σε απίστευτες ταινίες μικρός, υπάρχει και το μειονέκτημα πως η εικόνα σου ως παιδί εντυπώνεται στο μυαλό των ανθρώπων», έλεγε στην Telegraph, ο 31 ετών σήμερα Αμερικανός. «Φυσικά και είμαι περήφανος για τις ταινίες που παραμένουν τόσο αγαπητές και θα παρακολουθούνται για πολλά χρόνια ακόμη» λέει.

Μόνος στο σπίτι: Δείτε πως είναι σήμερα -26 χρόνια μετά- οι ηθοποιοί από την θρυλική ταινία!

Έχουν περάσει 26 χρόνια από τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά η αμερικανική ταινία «Μόνος στο Σπίτι».

Δείτε πως είναι σήμερα οι ηθοποιοί που έπαιξαν στην επιτυχημένη κωμωδία.

Μακόλεϊ Κάλκιν

1

Τζο Πέσι

2

Ντάνιελ Στερν
3

Κάθριν Ο Χάρα

4

Τζον Χερντ

5

Ντέιβιν Ράτρεϊ

6

Χίλαρι Γουλφ



7

Ρόμπερτς Μπλόσομ

77