Ελένη: Έχει το ίδιο ύψος με την Λάουρα! Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε...

Φτάνουν και οι δυο το...

Ελένη: Έχει το ίδιο ύψος με την Λάουρα! Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε...

Η Ελένη Μενεγάκη έχει το ίδιο ύψος με την κόρη της, Λάουρα. Η αποκάλυψη που έκανε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της, δεν την περιμέναμε.

Η ίδια μέσα από τον Alpha, έχει αναφερθεί πολλές φορές και στα τέσσερα παιδιά της, αφού τους έχει μεγάλη αδυναμία. Ειδικά τώρα που μεγαλώνουν την ξαφνιάζουν, όλο και περισσότερο.

Συγκεκριμένα, σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τα όσα της είπαν οι συνεργάτες της για την σιλουέτα της, αναφέρθηκε στην 15χρονη Λάουρα.

Ελένη Μενεγάκη: Έδωσε 2 εκατομμύρια σε γνωστή παρουσιάστρια του Star! Αποκάλυψη για πρώτη φορά!

«Η κόρη μου η μεγάλη είναι 1.70 και είμαστε δίπλα δίπλα και είμαστε ίσες αλλά άμα δεις το πόδι της καμία σχέση με το δικό μου», αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής.

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε κάτι που η κόρη της Λάουρα δεν περίμενε με τίποτα! Η αποκάλυψη στην εκπομπή της - «Μου είπε...»!

Η Ελένη Μενεγάκη, έκανε κάτι που η κόρη της Λάουρα, δεν περίμενε με τίποτα. Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας που έκανε σήμερα στην εκπομπή της.

Η Dj Pitsi πριν από λίγες ημέρες, της είχε δώσει ένα στικάκι με τραγούδια για να ακούσει όλες τις επιτυχίες που παίζουν τον τελευταίο καιρό και να τις γνωρίζει. Έτσι, ξεκίνησε να τα ακούσει στο αυτοκίνητο της,

«Έχω να σου πω ότι είχε 100% επιτυχία στη Λάουρα» τού είπε η Ελένη Μενεγάκη καθώς τον πλησίασε στα decks του.

Ελένη Μενεγάκη: Κανείς δεν έχει γράψει την καταγωγή της! Πρώτη φορά στην δημοσιότητα...

Μάλιστα, αποκάλυψε πως της Λάουρας, της φαινόταν πολύ περίεργο που άκουγε τέτοια τραγούδια και ειδικά Ελληνικά, κάτι που δεν περίμενε.

Ελένη Μενεγάκη: Το έθιμο που έχει με την οικογένεια της! Ο στολισμός στο σπίτι και το party που θα κάνει!

Το έθιμο που έχει με την οικογένεια της αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ μίλησε για τον στολισμό στο σπίτι της και το party που θα κάνει.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πότε θα στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι στα Μελίσσια με τα παιδιά της αλλά και τι κάνει κάθε χρόνο.

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Πέφτουν στο κρεβάτι και ξεκινάει η... μουρμούρα! Αυτός είναι ο λόγος!

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη τόνισε: «Εμείς στολίζουμε γύρω στις 25 Νοεμβρίου, λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του Άγγελού μου… Φέτος είναι η πρώτη φορά που θα ήθελα να στολίσω και αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν είμαι έτοιμη!

Το επόμενο έχω γύρισμα, επομένως το μεθεπόμενο θα στολίσω με τα παιδιά… Μου αρέσει, το ζητάει το μέσα μου φέτος, δεν ξέρω κάτι γίνεται…» και φυσικά την ημέρα που θα στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, θα κάνει ένα μικρό πάρτι όπως κάθε χρόνο.

Ελένη Μενεγάκη οικογένεια έθιμο