Καλό Μεσημεράκι: Ο παρουσιαστής προκάλεσε την Ζηνα Κουτσελίνη να κάνει κάτι... απίστευτο στην εκπομπή της!

Λέτε να το κάνει;

Καλό Μεσημεράκι: Ο παρουσιαστής προκάλεσε την Ζηνα Κουτσελίνη να κάνει κάτι... απίστευτο στην εκπομπή της!

Σήμερα, στο «Καλό Μεσημεράκι» ο παρουσιαστής, προκάλεσε την Ζήνα Κουτσελίνη, να κάνει κάτι απίστευτο στην εκπομπή της αύριο.

Ο Νίκος Μουτσινάς, την άκουσε να λέει στον αέρα πως θα αποδεχόταν μία πρόκληση από τον ίδιο, ακόμη και να έβγαινε χωρίς μακιγιάζ.

Νίκος Μουτσινάς: Το τηλεφώνημα που τον σόκαρε! Ποια φωνή άκουσε ο παρουσιαστής από την άλλη γραμμή;

«Θα έβγαινα εντελώς άβαφη και αχτένιστη στην εκπομπή αν με προκαλούσε ο Νίκος Μουτσινάς», ήταν τα λόγια της Ζήνας Κουτσελίνη με τον Νίκο Μουτσινά, να προβάλει το απόσπασμα στην εκπομπή και στην συνέχεια να λέει:

«Προκαλώ αύριο την Ζήνα Κουτσελίνη να βγει άβαφη στο πρώτο μέρος της εκπομπής της»

Καλό Μεσημεράκι: "Κάγκελο" η Ήβη Αδάμου με την ατάκα του παρουσιαστή - «Από πού αγοράσατε το παιδί;»! (Βίντεο)

"Κάγκελο" έμεινε η Ήβη Αδάμου με την ατάκα του παρουσιαστή σήμερα στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». «Από πού αγοράσατε το παιδί;», της είπε.

Η τραγουδίστρια εισέβαλε στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ και έκατσε να τα... "πει" με τον Νίκου Μουτσινά.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής, σχολίασε on air την σιλουέτα της Ήβης Αδάμου, 1,5 χρόνο μετά τον ερχομό της κόρης της και εκείνη έμεινε "κάγκελο".

«Θέλω να μου πεις από πού αγοράσατε το παιδί! Αποκλείεται να είναι αυτή φρέσκια μάνα», είπε με χιούμορ.

Καλό Μεσημεράκι: Ο Βασίλης Καρράς βγήκε στον αέρα και είπε την ατάκα έπος που όλοι περιμέναμε!

Ο Βασίλης Καρράς βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και είπε την ατάκα έπος που όλοι περιμέναμε να ακούσουμε.

Την ώρα που ο Νίκος Μουτσινάς μίλαγε για την αυριανή πρεμιέρα του τραγουδιστή με τον Γιάννη Πλούταρχο άκουσε μια φωνή που είναι δύσκολη να μην αναγνωρίσει.

«Καλησπέρα και καλό μεσημέρι. Τι κάνετε;» ακούστηκε η φωνή του Βασίλη Καρρά με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να συνέλθει, αφού είχε μείνει "παγωτό".

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής τον ρώτησε για το βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει και απάντησε: «Είναι αλήθεια πως θα κυκλοφορήσω ένα βιβλίο….Είναι ένα ξεκίνημα για το σπίτι του καλλιτέχνη.. Θέλω να κάνω κάτι ανάλογο με το σπίτι του ηθοποιού γιατί είναι και πολλά από τα δικά μας παιδιά στον δρόμο».