Θρίλερ με την εξαφάνιση της Πριγκίπισσας! Αγνοείται η τύχη της από τον Μάρτιο!

Το μυστήριο γύρο από την υπόθεση!

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Πριγκίπισσας! Αγνοείται η τύχη της από τον Μάρτιο!

Θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με την εξαφάνιση της Πριγκίπισσας Μπασμα μπιντ Σάουντ μπιν Αμντουλαζίζ Αλ Σαούντ στη Σαουδική Αραβία. Αγνοείται η τύχη της από τον Μάρτιο.

Η πριγκίπισσα είναι εξέχων μέλος της βασιλικής οικογένειας, έχει αγωνιστεί για τα ανθρώπινα δικαιώματα και σύμφωνα με την Deutsche Welle.

Πολλοί πιστεύουν ότι βρίσκεται κατ' οίκον κράτηση στο Ριάντ χωρίς κατηγορητήριο. Μάλιστα, πηγή κοντά στην πριγκίπισσα, είπε στην DW ότι παρότι η οικογένειά της είχε επαφή μαζί της, η τελευταία δεν μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά, καθώς οι επικοινωνίες της παρακολουθούνται.

Πριγκίπισσα Diana: Σάλος στο παλάτι! Ποια έκλεψε την τιάρα της; Ντοκουμέντο!

Η πριγκίπισσα Μπασμά είναι υπέρμαχος των συνταγματικών αλλαγών και ασχολείται με ανθρωπιστικά θέματα τόσο στη χώρα της όσο και στην περιοχή. Μάλιστα, μαζί της βρίσκεται και η κόρη της.

Σύμφωνα με την DW, η πριγκίπισσα κρατείται από τον Μάρτιο, με την υποψία ότι προσπάθησε να διαφύγει από τη χώρα με την ενήλικη κόρη της, καθώς σκόπευε να ταξιδέψει στην Ελβετία για ιατρικούς λόγους.

εξαφάνιση Πριγκίπισσα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Τι θα γίνουν τα παιδιά μου»; Κραυγή αγωνίας λίγο πριν το τέλος στο τροχαίο!

Κραυγή αγωνίας από την Πριγκίπισσα Νταϊάνα λίγο πριν το τέλος στο τροχαίο! «Το θα γίνουν τα παιδιά μου» είπε και έσβησε αβοήθητη!

Στις 31 Αυγούστου του 1997, η πριγκίπισσα Νταϊάνα της Ουαλίας και σύζυγος του Καρόλου, του μεγαλύτερου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι.

Η Μεγάλη Βρετανία, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος θρηνούσε την «πριγκίπισσα του λαού». Δημοσίευμα του US report Today, αναφέρει πως αυτόπτης μάρτυρας φαίνεται να άκουσε τα τελευταία λόγια της πριγκίπισσας και είναι συγκλονιστικά.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος δεν κατονομάζεται, φέρεται να υποστηρίζει πως η Νταϊάνα πίστευε ότι το τροχαίο δεν ήταν ατύχημα, αλλά στοχευμένο.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι έκανε 10 μέρες πριν το τροχαίο; Η φρικτή αποκάλυψη καρέ - καρέ!

«Όταν την είδα για πρώτη φορά, φώναζε από τον πόνο και δεν είχε λιποθυμήσει. Φαινόταν ζαλισμένη και απροσονατολισμένη, την άκουσα να λέει: «Θεέ μου, τι μου συνέβη;».

«Της είπαν πως έζησε μια τρομερή συντριβή αυτοκινήτου και έπρεπε να παραμείνει ακίνητη. Αρχικά ήταν ψύχραιμη αλλά μετά άρχισε να κραυγάζει από τους πόνους.Τότε, ανάμεσα στις φωνές, την άκουσα να ψιθυρίζει: ”Με σκότωσε, αυτός ο γ... μπάσταρδος με σκότωσε.Τι θα απογίνουν τα παιδιά μου;». Λίγη ώρα μετά, λιποθύμησε.

Παρά τους ισχυρισμούς του φερόμενου μάρτυρα, τα όσα δήλωσε δεν συμφωνούν με μαρτυρίες άλλων ατόμων που ήταν παρόντα στο δυστύχημα.

Σύμφωνα με άλλον επιβεβαιώμενο μάρτυρα, τον πυροσβέστη Χαβιέρ Γκουρμελόν, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, η Νταϊάνα όντως αναρωτήθηκε για το τι συνέβη, άλλα δεν θυμάται να αναφέρεται στον ισχυρισμό ότι κάποιος την ήθελε νεκρή.

«Μπορούσα να δω ότι είχε έναν ελαφρύ κόψιμο στον δεξιό ώμο της, αλλά εκτός από αυτό δεν υπήρχε κανένας άλλος σοβαρός τραυματισμός. Προσπάθησα να την ηρεμήσω ... κινούσε το αριστερό της χέρι που ήταν ελεύθερο, αλλά το δεξί της χέρι ήταν παγιδευμένο», αναφέρει ο Χαβιέρ.

Όταν κατάφεραν να την σύρουν μακριά από τα συντρίμμια, χρειάστηκε να επανεκκινήσουν την καρδιά της. Μετά από αυτό, η πριγκίπισσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αν και έρευνα που έχει διεξαχθεί, έχει καταλήξει πως η Νταϊάνα δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας όταν έγινε η σύγκρουση, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα θανάσιμα τραύματά της, θεωρίες συνωμοσίας υποστηρίζουν πως δολοφονήθηκε.

Τον ισχυρισμό αυτό φαίνεται να υποστηρίζει και ο γιατρός Ρίτσαρντ Σέφερ, ο οποίος έχει ασχοληθεί με πάνω από 26.000 περιπτώσεις.

«Η σύγκρουση που έγινε δεν ήταν τόσο δυνατή που να δικαιολογεί τον θάνατό της. Επίσης, άτομα που έφτασαν πρώτοι στο σημείο της συντριβής υποστηρίζουν πως η Νταϊάνα ήταν σε θέση να επικοινωνεί και φαινόταν εντάξει. Όλο τυχαίως, στο δρόμο για το νοσοκομείο αισθανόταν όλο και χειρότερα. Βασικά χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση στον θώρακα - και όλα αυτά προκλήθηκαν από μικρό σκίσιμο σε φλέβα μέσα στα πνευμόνια- ένας πολύ ασυνήθιστος τραυματισμός».

Η Νταϊάνα πέθανε σε ηλικία 36 ετών.

πηγή: newidea