Μπάγια Αντωνοπούλου: Στην τηλεόραση φαίνεται δυο μέτρα, αλλά δεν είναι! Αυτό είναι το ύψος της!

Πόσο είναι;

Μπάγια Αντωνοπούλου: Στην τηλεόραση φαίνεται δυο μέτρα, αλλά δεν είναι! Αυτό είναι το ύψος της!

Στην τηλεόραση η Μπάγια Αντωνοπούλου φαίνεται δυο μέτρα, αλλά δεν είναι. Αυτό είναι το ύψος της παρουσιάστρια και το αποκάλυψε μόνη της.

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από Q&A, αλλά και αναρτήσεις.

Πριν λίγες ώρες, απαντούσε σε ερωτήσεις followers της και αποκάλυψε το ύψος της.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Ποζάρει ημίγυμνη μπροστά στον σύντροφό της!

Μπορεί στην τηλεόραση να βλέπουμε πως είναι δυο μέτρα, αλλά τελικά δεν είναι. όπως αποκάλυψε είναι 1,73.

Μπάγια Αντωνοπούλου ύψος

Μπάγια Αντωνοπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλια της! Πόσο χρονών έγινε;

Η Μπάγια Αντωνοπούλου γιόρτασε το Σάββατο τα γενέθλια της. Πόσο χρονών έγινε η παρουσιάστρια;

Τόσο στην προσωπική της ζωή με τον σύντροφο της, όσο και στα επαγγελματικά της περνάει μια πολύ όμορφη περίοδο για αυτό και δεν σταματάει να χαμογελά.

Χθες, γιόρτασε τα γενέθλια της και δημοσίευσε φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ότι έγινε 30 χρονών και την τούρτα που απόλαυσε με αγαπημένα της πρόσωπα. «Να λάμψεις σαν τα αστέρια», έγραφε πάνω.

Μπάγια Αντωνοπούλου γενέθλια

Μπάγια Αντωνοπούλου: Αποκαλύπτει για τον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή του! «Ο Γιώργος είναι...»!(Βίντεο)

Η Μπάγια Ατωνοπούλου αποκαλύπτει δημόσια για τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και για την εκπομπή του και μεταξύ άλλων λέει χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος είναι...»!

Η όμορφη δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα της συνεργασία στο One, για τον ΣΚΑΪ, αλλά και για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Ο γνωστός παρουσιαστής στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι χαίρεται να βλέπει την επαγγελματική εξέλιξη που έχουν όσοι δημοσιογράφοι πέρασαν από το πλάι του.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν λοιπόν την Μπάγια Αντωνοπούλου γι' αυτό το θέμα και εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά:

«Πάρα πολλοί δημοσιογράφοι έχουμε περάσει από το Καλημέρα Ελλάδα. Το Καλημέρα Ελλάδα είναι μια ιστορική εκπομπή και ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μοναδικός στο είδος του και νομίζω ότι το χαίρεται κι αυτός που προχωράμε όσοι βρεθήκαμε στο πλευρό του. Οπότε θεωρώ πολύ λογικό καλά κάνει και το λέει».

Δείτε το σχετικό βίντεο: