Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Ολυμπία Χοψονίδου: Στιγμές ευτυχίας λίγο πριν γεννήσει! Στο πλευρό της κάθε λεπτό ο Βασίλης Σπανούλης!

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε!

Ολυμπία Χοψονίδου: Στιγμές ευτυχίας λίγο πριν γεννήσει! Στο πλευρό της κάθε λεπτό ο Βασίλης Σπανούλης!
News 19.11.2019 00:31

Στιγμές ευτυχίας διανύει η Ολυμπία Χοψονίδου λίγο πριν γεννήσει το 6ο παιδί της. Στο πλευρό της κάθε λεπτό βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης.

Το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το 6ο παιδάκι του που θα έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές της.

Πριν από λίγες ώρες, απόλαυσε γλυκά μαζί με τις δύο κόρες της, Αιμιλία και Αναστασία και όλες μαζί πήγαν στο γήπεδο για χαλαρό τρέξιμο.

Ολυμπία Χοψονίδου κόρες

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Έκαναν το σαλόνι του σπιτιού τους... γήπεδο! Τα παιχνίδι με τα παιδιά τους!

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έκαναν το σαλόνι του σπιτιού τους... γήπεδο! Μας έδειξαν τα παιδιά τους και τα παιχνίδια μαζί τους!

Ο γνωστός αθλητής και η καλλονή σύζυγος του έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια με πέντε παιδιά και μάλιστα σύντομα θα μεγαλώσει η οικογένειά τους κατά ένα μέλος ακόμη, αφού η Ολυμπία Χοψονίδου περιμένει τον 6ο καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σπανούλη.

Η όμορφη Ολυμπία είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από Instastories εικόνες από το σαλόνι του σπιτιού της, όπου ο σύζυγος της παίζει με τις δυο κόρες του και στην συνέχεια μετατρέπεται σε γήπεδο αφού ο μεγάλος τους γιος αποφασίζει να παίξει μπάλα.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μια υπέροχη μανούλα, όπως και ο Σπανούλης καταπληκτικός πατέρας, και κάθε φορά που βλέπουμε τέτοιες εικόνες αναρωτιόμαστε πως τα κουμαντάρει όλα αυτά!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ολυμπία Χοψονίδου Σπανούλης παιδιά

Σπανούλης γιος Χοψονίδου

Χοψονίδου Σπανούλης σαλόνι σπίτι

Χοψονίδου γιος

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλη Σπανούλης: Η φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού τους! Μαζί με τις κόρες τους!

Η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Βασίλη Σπανούλη, μαζί με τις κόρες τους, μέσα από το σαλόνι του σπιτιού τους!

Το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, καθώς περιμένουν το 6ο παιδάκι τους και η οικογένειά τους θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, εχθές το βράδυ θέλησε να δημοσιεύσει δυο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από Instastories.

Οι φωτογραφίες ήταν τραβηγμένες από το σαλόνι του σπιτιού τους και απεικονίζονταν ο Βασίλη Σπανούλης με τις δυο κόρες του σε τρυφερές στιγμές! Ολυμπία Χοψονίδου: Η φωτογραφία από τα παλιά που έφερε στο φως της δημοσιότητας η αδερφή της που μαρτύρησε το «μυστικό» της!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι Βασίλης Σπανούλης παιδιά

Βασίλης Σπανούλης κόρες Ολυμπία Χοψονίδου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ολυμπία Χοψονίδου: Έχετε δει την μητέρα της; Μοιάζουν σαν «φωτοτυπίες»!

Ολυμπία Χοψονίδου: Η φωτογραφία από τα παλιά που έφερε στο φως της δημοσιότητας η αδερφή της που μαρτύρησε το «μυστικό» της!

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr

Share