Ελεάννα Λίμα: Η πιο εκρηκτική personal trainer σου δείχνει πώς να είσαι στιλάτη και sport την ίδια στιγμή!

Θα λατρέψεις κάθε της εμφάνιση!

Ελεάννα Λίμα: Η πιο εκρηκτική personal trainer σου δείχνει πώς να είσαι στιλάτη και sport την ίδια στιγμή!

Η Ελεάννα Λίμα είναι χωρίς αμφιβολία, η πιο εκρηκτική personal trainer! Σου δείχνει πώς να είσαι την ίδια στιγμή και στιλάτη αλλά και sport!

Η Ελεάννα είναι κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ντανιέλ Μπατίστα και φαίνεται πως πήρε το "μικρόβιο" του αθλητισμού από τον μπαμπά της! Σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει να τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό τόσο με το φανταστικό κορμί της όσο και με το στιλ της!

Σάσα Σταμάτη: Με sport look στην Γλυφάδα! Το κολάν της «διέγραφε» τα πάντα!

Πρόκειται για ένα από τα κορίτσια που έχουν τον τρόπο τους και μπορούν με άνεση να συνδυάσουν το πιο αθλητικό στιλ με τις σικάτες εμφανίσεις. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορείς να παρακολουθήσεις τόσο την καθημερινή της γυμναστική, την οποία θα λατρέψεις!

Η Ελεάννα Λίμα έχει μάλιστα και το δικό της χώρο όπου κάνει personal training, το "Body Hub" ενώ ανάμεσα στους μαθητές της βλέπουμε και γνωστές περσόνες της showbiz όπως για παράδειγμα τη Μιρκέτα Βιδάλη.

Φυσικά η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή είναι για την ίδια τρόπος ζωής, κάτι που μαρτυρά και το μοναδικό της κορμί!

Βάλε χρώμα στο Φθινόπωρο! Η Μιρκέτα Βιδάλη σου προτείνει 4+1 πολύχρωμα looks για να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Η Μιρκέτα Βιδάλη είναι εδώ και σου προτείνει 4+1 πολύχρωμα looks για να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις πρωί- βράδυ! Βάλε κι εσύ χρώμα στο Φθινόπωρο!

Η αγαπημένη influencer μας έχει "κλέψει" τις καρδιές με τον λογαριασμό της στο Instagram και τα εντυπωσιακά outfits που προτείνει!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου σου δείχνει πώς να συνδυάσεις τις ψηλές μαύρες μπότες σου με τον πιο ιδανικό τρόπο!

Η ίδια ακολουθεί την τάση για πολύχρωμες εμφανίσεις μέσα στο Φθινόπωρο και μας αφήνει με κομμένη την ανάσα! Τέρμα λοιπόν τα μαύρα και τα γκρι! Κατεβάστε τα πολύχρωμα πουλόβερ σας και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε!