Βασιλική Μιλλούση: Θηλάζει την κορούλα της και μοιράζεται την πιο τρυφερή στιγμή!

"Λιώσαμε"!

Βασιλική Μιλλούση: Θηλάζει την κορούλα της και μοιράζεται την πιο τρυφερή στιγμή!

Θηλάζει την κορούλα της η Βασιλική Μιλλούση και μοιράζεται την πιο τρυφερή στιγμή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η αθλήτρια διανύει μαζί με τον σύντροφό της, Λευτέρη Πετρούνια, την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μετά τον ερχομό της κορούλας της.

Βασιλική Μιλλούση: Πως χάνει γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης της!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι φαίνεται πως δεν ξεκολλάει στιγμή από την μπέμπα ενώ και οι δύο φροντίζουν να ανεβάζουν με μεγάλή συχνότητα φωτογραφίες από τις πρώτες μέρες της στο σπίτι!

Η Βασιλική Μιλλούση, θέλησε να μοιραστεί μία πολύ τρυφερή στιγμή με τους followers της στο Instagram και συγκεκριμένα, ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία με την μπέμπα της από την ώρα του θηλασμού.

Μιλλούση θηλασμός

Βασιλική Μιλλούση: Πήγε βόλτα για πρώτη φορά με την 10 ημερών μπέμπα της! Δείτε την φωτογραφία...

Η Βασιλική Μιλλούση πήγε για πρώτη φορά βόλτα με την 10 ημερών μπέμπα της! Δείτε την φωτογραφία...

Η Βασιλκή πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Λευτέρη Πετρούνια και οι 3 τους πλέον ζουν την απόλυτη ευτυχία!

Η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε πως σήμερα πήγε την πρώτη βόλτα με την νεογέννητη κορούλα της με μια φωτογραφά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ήρθε η ώρα για την πρώτη μας βόλτα».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βασιλική Μιλλούση Λευτέρης Πετρούνιας κόρη

Βασιλική Μιλλούση: Έτσι είναι το σώμα της μια εβδομάδα μετά την γέννα!

Έτσι είναι το σώμα της Βασιλικής Μιλλούση, μια εβδομάδα μετά την γέννηση της κορούλα της. Πόσα κιλά έχει πάρει η αθλήτρια;

Η Βασιλική, ακόμη και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, δεν σταμάτησε να γυμνάζεται συστηματικά, καθώς είναι κάτι που αγαπάει.

Μάλιστα, μας είδε δείξει πολλές ασκήσει που έκανε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Μια εβδομάδα μετά τον ερχομό της κόρης της, όπως φαίνεται η Βασιλική Μιλλούση δεν θα χρειαστεί πολύ καιρό να επανέλθει στα φυσιολογικά κιλά της, αφού δεν έχει πάρει και πολλά.

Βασιλική Μιλλούση σώμα μετά την γέννα