Μελίνα Ασλανίδου: Μπήκε στο καμαρίνι της και... Το σημείωμα που βρήκε και την «πάγωσε»!

Τι της έγραψε;

Μελίνα Ασλανίδου: Μπήκε στο καμαρίνι της και... Το σημείωμα που βρήκε και την «πάγωσε»!

Η Μελίνα Ασλανίδου μπήκε στο καμαρίνι της και... Το σημείωμα που βρήκε και την «πάγωσε»!

Η γνωστή τραγουδίστρια και κριτή του μουσικού διαγωνισμού του Open, στο X-factor ξεκίνησε τις live εμφανίσεις της παρέα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η Μελίνα Ασλανίδου πριν από λίγες εβδομάδες έκανε πρεμιέρα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννης στο νυχτερινό μαγαζί, «Hotel Ermou» και εκεί διασκεδάζει το κοινό που πηγαίνει για να απολαύσει τους καλλιτέχνες σε ένα απίθανο δίδυμο!

Μελίνα Ασλανίδου: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί στο πλευρό γοητευτικού άνδρα! Μπήκαν στην κουζίνα και...

Η Μελίνα Ασλανίδου μπαίνοντας στο καμαρίνι της βρήκε ένα σημείωμα στον καθρέπτη της και την «πάγωσε», αφού δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να δει κάτι τέτοιο.

Το μήνυμα έγραφε χαρακτηριστικά: «Καλή μας αρχή αγάπη μου».

Αν αναρωτιέστε από που προέρχεται ας μην προτρέχει το μυαλό σας... Το μήνυμα το άφησε η καλή της φίλη και make up artist Βάσω Νακοπούλου.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ασλανίδου Μελίνα σημείωμα τραγουδίστρια

Μελίνα Ασλανίδου: Τα «μαζεύει» μετά τον «θόρυβο» για τις πλαστικές! «Δεν τραβάω κανένα...»

Τα «μαζεύει» τώρα για την Μελίνα Ασλανίδου και μετά τον «θόρυβο» που προκάλεσε για τις πλαστικές και λέει μεταξύ άλλων «Δεν τραβάω κανένα...»!

Τα σχόλια για την γνωστή τραγουδίστρια και κριτή του X-Factor περί «πειράγματα» στο πρόσωπό της είχαν πάρει «φωτιά» μετά από ένα σατιρικό σόου του Τάκη Ζαχαράτου.

Ο Τάκης Ζαχαράτος σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δεν γίνεται», στον AlphaTv.

Εκεί ο ίδιος απάντησε στην ερώτηση που του έκανε η παρουσιάστρια σχετικά με όσα είπε για την Μελίνα Ασλανίδου και εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν εξέφρασα μια προσωπική άποψη. Αυτό είναι ένα κομμάτι από το έργο μου. Δεν τραβάω κανένα ζόρι με καμία κυρία Ασλανίδου, δεν την ξέρω και μου είναι και πολύ συμπαθής. Αυτό είναι ένα κομμάτι σάτιρας. Όταν η χ Ασλανίδου ντύνεται ή βάφεται έτσι δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και να το σατιρίσω…»

Μελίνα Ασλανίδου: Αδιανόητο! Πριν λίγα χρόνια είχε αυτό το πρόσωπο! Τρομάξαμε να την καταλάβουμε!

Αδιανόητο! Η Μελίνα Ασλανίδου πριν λίγα χρόνια είχε αυτό το πρόσωπο. Τρομάξαμε να την καταλάβουμε σε αυτή την φωτογραφία.

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της μουσικής βιομηχανίας και μετράει πολλά χρόνια στο χώρο της ελληνικής showbiz.

Ωστόσο, η Μελίνα Ασλανίδου του σήμερα, με την Μελίνα Ασλανίδου στην αρχή της καριέρας της είναι αρκετά διαφορετική στο πρόσωπο.

Μελίνα Ασλανίδου: Ο γάμος που την γέμισε ευτυχία! "Έπεσαν" όλα τα βλέμματα πάνω στο νυφικό!

Είδαμε μια φωτογραφία της από τα παλιά και τρομάξαμε να την καταλάβουμε. Τότε η τραγουδίστρια είχε διαφορετικό σχήμα φρυδιών λόγω της μόδας, μικρότερα χείλη, αλλά και διαφορετικά μαλλιά.

Δείτε και μόνοι σας;

Μελίνα Ασλανίδου πρόσωπο πλαστικές