Δούκισσα Νομικού: Έβαλε το μαγιό της και βούτηξε σε πισίνα! Μια προσβολή τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Την πρόσβαλαν και τους έβαλε στη θέση τους!

Δούκισσα Νομικού: Έβαλε το μαγιό της και βούτηξε σε πισίνα! Μια προσβολή τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Η Δούκισσα Νομικού έβαλε το μαγιό της και βούτηξε σε πισίνα! Μια προσβολή τράβηξε όλα τα βλέμματα αλλά η Δούκισσα δεν «μάσησε»!

Αν και η Δούκισσα Νομικού έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz αλλά και πάλι, βρέθηκε κάποιος να την στεναχωρήσει! Ένας ακόλουθός της στο Instagram, σχολίασε την φωτογραφία της με τον μικρό Σάββα γράφοντας:

«Tα χερια σου παχυναν ;;;» Φυσικά, από κάτω έγινε χαμός από απαντήσεις, αλλά η Δούκισσα δεν σχολίασε απολύτως τίποτα και... τους «δίκασε» γράφοντας: «Είμαι 9 μηνών έγκυος στην φωτογραφία»! Δείτε την σχετική φωτογραφία με το επίμαχο σχόλιο:

Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της! Ευτυχισμένη σε γιορτινό κλίμα!

Δούκισσα Νομικού μικρός Σάββας

Δούκισσα Νομικού: Επιτέλους εμφανίστηκε η κοιλίτσα της! Το στενό μαγιό που την αποκάλυψε!

Επιτέλους εμφανίστηκε η κοιλίτσα της Δούκισσας Νομικού. Το στενό μαγιό της έκανε την αποκάλυψη μια ανάσα πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις τελευταίες της βουτιές, αφού σε λιγότερο από ένα μήνα θα κρατάει στην αγκαλιά της το αγγελούδι της.

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις εγκυμονούσες που δεν έχει μεγάλη κοιλίτσα και μας έκαμε εντύπωση πως σε πολλές εμφανίσεις της δεν φαινόταν πολύ.

Ωστόσο, μια ανάσα πριν τον τοκετό πόζαρε με μαγιό και μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει. Πόζαρε με ολόσωμο μαγιό και έγραψε: «Καλημέρα. Με βουτιές όσο ακόμη προλαβαίνουμε. (Ποια από τις 2 φωτογραφίες σου αρέσει περισσότερο;)».

Δούκισσα Νομικου: Βούτηξε στο νερό και μας έδειξε με ένα βλέμμα τα απίστευτα μάτια της!

Βούτηξε στο νερό και μας έδειξε με ένα βλέμμα της η Δούκισσα Νομικού, τα απίστευτα μάτια της. Μια ανάσα πριν τον τοκετό απολαμβάνει τα μπάνια της.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στην Μύκονο, όπου ταξιδεύουν όταν θέλουν να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με την οικογένεια τους.

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού σαν λάτρης που είναι του Instagram δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία από βουτιά της, δείχνοντας μας τα απίστευτα μάτια της.

Δούκισσα Νομικου μάτια