Συγκλονίζει η Στέλλα Μιζεράκη: «Βλέπω στον ύπνο μου τον Πάνο Ζάρλα»!

Τα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα!

Συγκλονίζει η Στέλλα Μιζεράκη: «Βλέπω στον ύπνο μου τον Πάνο Ζάρλα»!

Η Στέλλα Μιζεράκη συγκλονίζει για μία ακόμη φορά στα λόγια της για τον Πάνο Ζάρλα. «Τον βλέπω στον ύπνο μου...».

Το καλοκαίρι, ο Πάνος Ζάρλας "έφυγε" μετά από ισχυρή σύγκρουση σε τροχαίο. Η Στέλλα Μιζεράκη έχει μιλήσει πολλές φορές για τον χαμό του αγαπημένου της φίλου με τον οποίο μπορεί να είχαν δώσει τέλος στη σχέση τους, αλλά διατηρούσαν στενή φιλία.

Ευχάριστα νέα για την Στέλλα Μιζεράκη! Το νέο βήμα στην ζωή της!

Η νικήτρια του Power of love εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μίλησε για τον Πάνο Ζάρλα και το πώς δεν μπορεί ακόμα να ξεχάσει τον αγαπημένο της φίλο.

«Τον έχω δει και στον ύπνο μου τον Πάνο Ζάρλα. Εννοείται θα στεναχωρηθεί οποιοσδήποτε άνθρωπος, δεν γίνεται να μην στεναχωρηθεί με ένα τέτοιο γεγονός»

Στέλλα Μιζεράκη: Μίλησε για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα και παραλίγο να "λυγίσει"! (Βίντεο)

Η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα και παραλίγο να "λυγίσει" στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open tv.

Η νικήτρια του Power of love αναφέρθηκε στις τελευταίες του στιγμές, με αφορμή των αποκαλύψεων της δεύτερης μητέρας του στην Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Στέλλα Μιζεράκη, παραχώρησε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου και έκανε αποκαλύψεις, ενώ απάντησε και στο αν δέχτηκε τελικά πρόταση γάμου από τον Πάνο Ζάρλα.

«Ήταν επιλογή μου να μην αναφερθώ σε λεπτομέρειες για τη βραδιά των γενεθλίων του ούτε για το πώς περάσαμε, ούτε τι ειπώθηκε. Πιστεύω ότι κάποια πράγματα είναι πολύ προσωπικά…» είπε μεταξύ άλλων.

Πάνος Ζάρλας: Το βίντεο από το πάρτι γενεθλίων πριν το μοιραίο τροχαίο! Προκαλεί ανατριχίλα η εικόνα του!

Ένα βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του Πάνου Ζάρλα, λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η εικόνα του προκαλεί ανατριχίλα.

Ο νικητής του Power of love, μέσα από τα μάτια της δεύτερης "μάνας" του. Η γυναίκα που έζησε κοντά του τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Ξεφτίλα δίχως όρια με τον Πάνο Ζάρλα! Φωτογραφία με το άψυχο κορμί του στην άσφαλτο...

«Είχαμε κανονίσει να κάνουμε τα γενέθλια με τη Στέλλα. Δυο μήνες πριν. Θα ερχόταν η μαμά του. Θα ήμασταν κάποιοι φίλοι και φίλες στο μαγαζί. Ο Πάνος ήρθε υπέρλαμπρος όπως πάντα. Ήταν πολύ ευτυχισμένος. Διασκεδάσαμε πάρα πολύ» είπε μεταξύ άλλων η Αμαλία Θερμογιάννη.