Αντελίνα Βαρθακούρη: Μόλις ακούσετε το κανονικό της όνομα θα σας πέσει το σαγόνι! Βγαίνει από το...

Δεν πάει το μυαλό σας!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Μόλις ακούσετε το κανονικό της όνομα θα σας πέσει το σαγόνι! Βγαίνει από το...

Μόλις ακούσετε το κανονικό όνομα της Αντελίνας Βαρθακούρη θα σας πέσει το σαγόνι. Το από που βγαίνει το Αντελίνα, το αποκάλυψε η ίδια.

Το τελευταίο καιρό η ίδια έχει γίνει viral με τις απίστευτες ατάκες που πετάει στους Globetrotters, αλλά και για την σχέση της με τον σύζυγο της, Χάρη.

Έχει γίνει πολύ αγαπητή στο κοινό, μιας και δείχνει ακριβώς αυτό που είναι και δεν την νοιάζει τίποτα, κάτι που της... αναγνώρισαν οι τηλεθεατές.

Στο Instagram επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους και αποκάλυψε από που βγαίνει το Αντελίνα έπειτα από ερώτηση.

Δεν δίστασε να το πει και είναι... Αδελαϊδα και ολοκληρωμένα, Αδελαϊδα Τελώνη!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι αποκαλύπτει για τους επικούς καβγάδες με τον Χάρη; «Οι τσακωμοί φέρνουν...»!

Τι αποκαλύπτει η Αντελίνα Βαρθακούρη για τους επικούς καβγάδες της με τον Χάρη; Είπε μεταξύ άλλων: «Οι τσακωμοί φέρνουν...»!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της σεζόν!

Η συμμετοχή τους στην ταξιδιωτική εκπομπή του Star, «Globetrotters» έφερε και τους δυο μέσα στα σπίτια μας και τους γνωρίσαμε καλύτερα.

Η Αντελίνα και ο Χάρης μας έχουν χαρίσει άπειρες στιγμές και γέλιου και φυσικά επικούς καυγάδες τι λένε όμως οι ίδιοι για αυτό; Αντελίνα Βαρθακούρη: Έστειλε μήνυμα στη Φαίη Σκορδά- «Με τον Χάρη δεν...»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη σε συνέντευξη στην εφημερίδα Real είπε χαρακτηριστικά:

«Πως μπορείς να κατασκευάσεις ένα καβγά όταν, όσο καλά και να ξέρεις τον διπλανό σου, ακόμα κι αν είναι άντρας σου 10 χρόνια, δεν ξέρεις στις δύσκολες συνθήκες ενός τέτοιου ταξιδιού πως θα αντιδράσει; Δεν στήνεται ένα καβγάς! Θα δεχόμουν ότι στήνω το να είμαι γλυκιά και μελιστάλακτη. Αντιλαμβάνομαι πως είναι λογικό να παίξει ο τσακωμός, γιατί αυτό φέρνει τηλεθέαση. Ε, λοιπόν, δεν υπήρχαν μόνο αυτοί, αλλά οι τσακωμοί που υπήρχαν ήταν 100% αληθινοί».

Χάρης Βαρθακούρης: Έγινε έξαλλος με την Αντελίνα! «Είναι πολύ άκομψο...»!

Ο Χάρης Βαρθακούρης έγινε για μία ακόμη φορά έξαλλος με την Αντελίνα στο νέο επεισόδιο του "Globetrotters"! «Είναι πολύ άκομψο...»!

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε νέα αποστολή στο δημοφιλές ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star, αυτή τη φορά στη Τζαμάικα. Συγκεκριμένα, οι δυο τους έπρεπε να βρουν το σημείο όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Γιουσέιν Μπολτ.

Χάρης Βαρθακούρης: "Ξεσκέπασε" το μεγάλο μυστικό! "Η Αντελίνα δεν είναι 100% αληθινή!"

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής τους, η Αντελίνα έκανε μία αυθόρμητη κίνηση και μπήκε στην αυλή ενός σπιτιού προκαλώντας την οργή του συζύγου της! Έτσι ο Χάρης εξήγησε πως του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο στο σπίτι του στην Πάρο και τον είχε ενοχλήσει πολύ.

«Και άμα δεν βρεις κουδούνι είναι δικαιολογία να μπεις μέσα; Επειδή το έχω ζήσει αυτό το πράγμα, στην Πάρο… Να κάθομαι μέσα στο σπίτι μου και ξαφνικά να βλέπω αγνώστους, οικογένειες, συμμορίες από γιαγιάδες με την καλή έννοια, να μπαίνουν μέσα στο σπίτι για να φωτογραφηθούν… Και να λένε ότι έχουν πάει στο σπίτι του Πάριου, σου λέω ότι είναι πολύ άκομψο» είπε ο γνωστός τραγουδιστής.