Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Βάπτιση και θρησκευτικός γάμος μαζί; Στην φόρα το... μυστικό του ζευγαριού!

Αποκαλύψεις μόνο εδώ!

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Βάπτιση και θρησκευτικός γάμος μαζί; Στην φόρα το... μυστικό του ζευγαριού!

Στην φόρα το... μυστικό του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου! Βάπτιση και θρησκευτικός γάμος μαζί για το ζευγάρι; Αποκάλυψη...

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και σε κάθε τους εμφάνιση κλέβουν τις εντυπώσεις. Πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της γυμναστή και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε!

Παρά το γεγονός πως ο πολιτικός τους γάμος έγινε πριν έρθει το μωράκι τους πληροφορίες μας αναφέρουν πως ετοιμάζονται να κάνουν τον... γάμο της χρονιάς και ένα τέτοιο γεγονός το περιμένουμε σίγουρα πως και πως!

Ελένη Χατζίδου: Έμεινε «μισό» το πρόσωπό της! Έχασε κι άλλα κιλά μετά την γέννηση της κόρης της!

Βάφτιση και θρησκευτικός γάμος μαζί;

Μπορεί ακόμα η μικρή δεσποινίδα Παύλου να είναι μερικών μηνών, παρ' όλα, όμως, αυτά ήδη οι γονείς της έχουν βρει το όνομα που θα της δώσουν. Μελίτα-Δήμητρα από τη μαμά του Ετεοκλή, και το πρώτο όνομα, αυτό που επέλεξε το ζευγάρι για το κορίτσι που μπήκε στη ζωή του και την έκανε ακόμα πιο γλυκιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βάφτισή της θα γίνει τους καλοκαιρινούς μήνες πιθανόν μαζί με τον θρησκευτικό γάμο που θα κάνει το ζευγάρι, που έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον περασμένο Ιούνιο στο Δημαρχείο Ζωγράφου.

Ελένη Χατζίδου: «Έτρεμα και...» Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου και το μωράκι τους! (Βίντεο)

Φωτογραφία: PAPADAKIS PRESS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ