Άσπα Τσίνα: Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του Fame Story! Πάσχει από καρκίνο στο...

«Ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο...»!

Άσπα Τσίνα: Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του Fame Story! Πάσχει από καρκίνο στο...

Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του Fame Story, Άσπα Τσίνα! Πάσχει από καρκίνο στο...

Η Άσπα Τσίνα εχθές το βράδυ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, στο πλατό του Alpha, «Μεσάνυχτα».

Η ίδια έκανε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη και είπε πως δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα, το πολλαπλό μυέλωμα.

Η Άσπα είπε χαρακτηριστικά:

«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Πριν βγει η διάγνωση εγώ γνώριζα ότι είχα κάτι πολύ σοβαρό.

Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Στο γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκκαλα.

Έπρεπε άμεσα να ξεκινήσω εντατική χημειοθεραπεία, αλλά ήθελα να εκπληρώσω πρώτα το επαγγελματικό μου όνειρο. Γύρισα το βίντεο κλιπ τέσσερις μετά τη διάγνωση για καρκίνο, πονούσα, αλλά το ήθελα πολύ. Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας.

Έζησα πολύ ωραία πράγματα, αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου. Απολαμβάνω τη μοναξιά μου και δεν θέλω κάποιον σύντροφο στο πλευρό μου».

"Απογοητεύτηκα και πικράθηκα!": Η εξομολόγηση ψυχής της Άσπας Τσίνα για το χωρισμό της! (Βίντεο)

Η Άσπα Τσίνα μίλησε στο "Φτιάξε καφέ" για το χωρισμό, αλλά και το παιδί της, χωρίς να μασήσει τα λόγια της.

"Τα παράτησα όλα για τη συντροφικότητα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ και πικράθηκα. Γιατί όταν θυσιάζεις κάποια πράγματα για έναν άνθρωπο, και βλέπεις ότι όλα αυτά στηρίζονται σε ένα σαθρό υπόβαθρο, στενοχωριέμαι. Δεν το μετανιώνω όμως, γιατί έχω ένα υπέροχο παιδί.
Δεν έμαθαν ποτέ τα ΜΜΕ ούτε ότι εγκυμόνησα, ούτε επιδίωξα ποτέ κάτι τέτοιο. Φέτος δημιουργήθηκε μια αναστάτωση σε κάποιους που έκανα μια φωτογράφιση για το Youweekly, ότι εκθέτω το παιδί μου. Γέλασα. Πόσο διαφορετική νομίζουν όλοι ότι είναι η Άσπα από αυτό που πραγματικά είναι" κατέληξε η τραγουδίστρια.

Δείτε τι δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί: