Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν θα πιστέψετε σε ποια τηλεοπτική σειρά θα τον δούμε αυτήν τη φορά!

Αποκάλυψη - βόμβα!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν θα πιστέψετε σε ποια τηλεοπτική σειρά θα τον δούμε αυτήν τη φορά!

Δεν θα πιστέψετε σε ποια τηλεοπτική σειρά θα δούμε τον ηθοποιό αυτήν τη φορά! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιστρέφει δυναμικά!

Την αποκάλυψη έκανε ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα πρωταγωνιστήσει στην ελληνική version του “Ezel” τελικά, αλλά θα πρωταγωνιστήσει σε μια άλλη τηλεοπτική σειρά, και πιο συγκεκριμένα στο "Αν ήμουν πλούσιος"!

«Άλλαξε αυτό τώρα, νομίζω θα πάρει μέρος αλλού. Δεν ξέρω, κάνει να το πω; Νομίζω θα πάρει μέρος στο “Αν ήμουν πλούσιος” του ΑΝΤ1, guest. Δεν θέλω να το πω γιατί ξέρω έκανε κουβέντα αλλά επειδή είμαστε στον ΑΝΤ1, καλύτερα να μην το πούμε».

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μετά το "Survivor" μπαίνει και πάλι σε παιχνίδι, αλλά όχι... επιβίωσης!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το "Survivor" μπαίνει πάλι σε παιχνίδι, αλλά όχι... επιβίωσης. Σε ποιο κανάλι θα τον απολαύσουμε;

Στο πλευρό του θα είναι ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος επίσης, έχει περάσει τις δυσκολίες της ζούγκλας.

Το «Πάνω Κάτω και το βράδυ» το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 20:00 υποδέχεται δύο πολύ καλούς φίλους.

Survivor: Με το που πήρε τα λεφτά από το έπαθλο σκοτώθηκε ακαριαία! Το τραγικό περιστατικό που "θάφτηκε" στο χρόνο...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης είναι φίλοι, είναι συνονόματοι και πάνω από όλα… αποφασισμένοι να παίξουν δυνατά!

Οι δύο… Γιώργηδες παίζουν με τις κατηγορίες «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» και «Θα μείνει στην Ιστορία!», ενώ με τη βοήθεια της ομάδας τους διεκδικούν πολλά χρήματα για καλό σκοπό.

Θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν και σαν γνήσιοι μαχητές θα προσπαθήσουν να περάσουν κάθε εμπόδιο για να φτάσουν στον στόχο τους. Το σύνθημα δίνει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Γιώργος Αγγελόπουλος Survivor