Μελίνα Ασλανίδου: Ξεκίνησε να τραγουδά και όλοι κοίταγαν το χέρι της! Το κόσμημα έκλεψε την παράσταση!

Τεράστιο και πανέμορφο! Τι φόρεσε η Μελίνα;

Μελίνα Ασλανίδου: Ξεκίνησε να τραγουδά και όλοι κοίταγαν το χέρι της! Το κόσμημα έκλεψε την παράσταση!

Η Μελίνα Ασλανίδου ξεκίνησε να τραγουδά και όλοι κοίταγαν το χέρι της! Το κόσμημα έκλεψε την παράσταση και είναι διαχρονικό και κλασάτο!

Η Μελίνα Ασλανίδου εμφανίστηκε σε νυχτερινό μαγαζί με ένα look απλό αλλά μια λεπτομέρεια έκανε την διαφορά: Επέλεξε να συμπληρώσει το κομψό της σύνολο με ένα τεράστιο κόσμημα!

Είναι γεγονός άλλωστε, πως τα συγκεκριμένα ρολόγια είναι τάση εδώ και λίγα χρόνια. Αναφερόμαστε στα μεγάλα ρολόγια χειρός, το οποία αν και από πολλούς θεωρούνται «αντρικά», φοριούνται από γυναίκες και κλέβουν τις εντυπώσεις! Η Μελίνα Ασλανίδου, επέλεξε ένα τέτοιου τύπου κόσμημα σε ασημί και μαγνήτισε τα βλέμματα! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μελίνα Ασλανίδου: Μπήκε στο καμαρίνι της και... Το σημείωμα που βρήκε και την «πάγωσε»!

Η Μελίνα Ασλανίδου μπήκε στο καμαρίνι της και... Το σημείωμα που βρήκε και την «πάγωσε»!

Η γνωστή τραγουδίστρια και κριτή του μουσικού διαγωνισμού του Open, στο X-factor ξεκίνησε τις live εμφανίσεις της παρέα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η Μελίνα Ασλανίδου πριν από λίγες εβδομάδες έκανε πρεμιέρα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννης στο νυχτερινό μαγαζί, «Hotel Ermou» και εκεί διασκεδάζει το κοινό που πηγαίνει για να απολαύσει τους καλλιτέχνες σε ένα απίθανο δίδυμο!

Μελίνα Ασλανίδου: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί στο πλευρό γοητευτικού άνδρα! Μπήκαν στην κουζίνα και...

Η Μελίνα Ασλανίδου μπαίνοντας στο καμαρίνι της βρήκε ένα σημείωμα στον καθρέπτη της και την «πάγωσε», αφού δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να δει κάτι τέτοιο.

Το μήνυμα έγραφε χαρακτηριστικά: «Καλή μας αρχή αγάπη μου».

Αν αναρωτιέστε από που προέρχεται ας μην προτρέχει το μυαλό σας... Το μήνυμα το άφησε η καλή της φίλη και make up artist Βάσω Νακοπούλου.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ασλανίδου Μελίνα σημείωμα τραγουδίστρια

Μελίνα Ασλανίδου: Αδιανόητο! Πριν λίγα χρόνια είχε αυτό το πρόσωπο! Τρομάξαμε να την καταλάβουμε!

Αδιανόητο! Η Μελίνα Ασλανίδου πριν λίγα χρόνια είχε αυτό το πρόσωπο. Τρομάξαμε να την καταλάβουμε σε αυτή την φωτογραφία.

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της μουσικής βιομηχανίας και μετράει πολλά χρόνια στο χώρο της ελληνικής showbiz.

Ωστόσο, η Μελίνα Ασλανίδου του σήμερα, με την Μελίνα Ασλανίδου στην αρχή της καριέρας της είναι αρκετά διαφορετική στο πρόσωπο.

Μελίνα Ασλανίδου: Ο γάμος που την γέμισε ευτυχία! "Έπεσαν" όλα τα βλέμματα πάνω στο νυφικό!

Είδαμε μια φωτογραφία της από τα παλιά και τρομάξαμε να την καταλάβουμε. Τότε η τραγουδίστρια είχε διαφορετικό σχήμα φρυδιών λόγω της μόδας, μικρότερα χείλη, αλλά και διαφορετικά μαλλιά.

Δείτε και μόνοι σας;

Μελίνα Ασλανίδου πρόσωπο πλαστικές