Ελένη Χατζίδου: Έβαλε μάσκα χειρουργείου στο πρόσωπο! Τι συνέβη με την τραγουδίστρια;

H εικόνα που μας γέμισε ερωτηματικά!

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε μάσκα χειρουργείου στο πρόσωπο! Τι συνέβη με την τραγουδίστρια;

Η Ελένη Χατζίδου έβαλε μάσκα χειρουργείου στο πρόσωπο! Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και με την εικόνα της που μας γέμισε ερωτηματικά;

Η τραγουδίστρια, φανερά ακομπλεξάριστη, έκανε την έκπληξη! Όχι μόνο φόρεσε μάσκα χειρουργείου, αλλά και βγήκε σε δημόσια θέα με την... ανάλογη εμφάνιση!

Η Ελένη Χατζίδου, μιας και έχει την μπέμπα της σπίτι, προφανώς δεν θέλει να μεταφέρει τα μικρόβια που έχει ο αέρας στους χώρους όπου βρίσκεται το μωρό! Έτσι λοιπόν, όταν βρίσκεται έξω και επιστρέφει, φοράει μια μάσκα χειρουργείου για να μην είναι ο αέρας που αναπνέει γεμάτος μικρόβια. Πρακτικό, δε νομίζετε; Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ελένη Χατζίδου: Μας έδειξε την κουζίνα του σπιτιού της και είναι τεράστια! Θα σας πέσει το σαγόνι!

Ελένη Χατζίδου μάσκα χειρουργείου

Ελένη Χατζίδου: Έμεινε «μισό» το πρόσωπό της! Έχασε κι άλλα κιλά μετά την γέννηση της κόρης της!

Έμεινε «μισό» το πρόσωπό της Ελένης Χατζίδου, η οποία έχασε κι άλλα κιλά μετά την γέννηση της κόρης της! Η τραγουδίστρια, μετά από πολύ κόπο, δείχνει ανανεωμένη!

Η Ελένη Χατζίδου, εκτός από σούπερ μαμά, είναι και μια άψογη επαγγελματίας. Έτσι λοιπόν, θέλησε να επιστρέψει στο τραγούδι σε πλήρη φόρμα και ξεκίνησε εντατική γυμναστική.

Εχτές το βράδυ, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της και όλοι παρατήρησαν πόσο πολύ έχει αδυνατίσει! Μάλιστα, μια διαδικτυακή της φίλη, της έγραψε: «Ποσο αδυνατησες μανουλα μπραβο Αφου εχεις τον καλυτερο γυμναστη. Καλο βραδυ καλη εβδομαδα με υγεια»! Δείτε την σχετική ανάρτηση με την απίστευτη αλλαγή της Ελένης:

Ελένη Χατζίδου: Μας έδειξε την κουζίνα του σπιτιού της και είναι τεράστια! Θα σας πέσει το σαγόνι!

Ελένη Χατζίδου: Τα πόδια της έχουν μείνει...μισά! Έχει χάσει πολλά κιλά μετά την γέννηση της κόρης της!

Τα πόδια της Ελένης Χατζίδου έχουν μείνει... μισά. Η τραγουδίστρια έχει χάσει πολλά κιλά μετά την γέννηση της κόρης της, με συστηματική γυμναστική.

Έχοντας στο πλευρό της, τον Ετεοκλή Παύλου, ο οποίος είναι και ο προσωπικός της γυμναστής. κάνει καθημερινά ασκήσεις.

Πριν από λίγους μήνες η Ελένη Χατζίδου, υποδέχτηκε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα της, με τον σύζυγο της και από εκείνη την ημέρα πλέι σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Όπως είδαμε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μπορεί να είναι πλέον μια full time μαμά, ωστόσο βρίσκει και λίγο χρόνο για τον εαυτό της, για να κάνει την γυμναστική της και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες της, έχει χάσει όλα τα κιλά και έχει μείνει μισή.

Ελένη Χατζίδου σώμα

Ελένη Χατζίδου μετά την γέννα