Ολυμπία Χοψονίδου: Επικράτησε χάος στο σπίτι της! Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι της...

Το αποκάλυψε η ίδια δημόσια!

Ολυμπία Χοψονίδου: Επικράτησε χάος στο σπίτι της! Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι της...

Χάος επικράτησε στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου! Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι της...

Η καλλονή Ολυμπία και ο σύζυγός της, Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσεις μία πολύ όμορφη οικογένεια με πέντε παιδιά και μάλιστα περιμένουν το έκτο τους παιδάκια που πολύ σύντομα θα το κρατάνε στην αγκαλιά τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από Instastory και είδαμε ένα τεράστιο σαλόνι με πέντε παιδιά να το έχουν κάνει άνω κάτω!

Ολυμπία Χοψονίδου: «Ψάχνω την κόρη μου...»! Τι συνέβη στο σπίτι της;

Η Ολυμπία Χοψονίδου μάλιστα σχολίασε «Ο Χαμός» και πραγματικά επικρατούσε ένας χαμός, αλλά είναι από εκείνους που μια μητέρα απολαμβάνει όταν βλέπει τα παιδιά της να παίζουν όλα μαζί και να γελάνε κι ας έχει να φροντίσει για την καθαριότητα μετά.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι σαλόνι Βασίλης Σπανούλης

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Έκαναν το σαλόνι του σπιτιού τους... γήπεδο! Τα παιχνίδι με τα παιδιά τους!

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έκαναν το σαλόνι του σπιτιού τους... γήπεδο! Μας έδειξαν τα παιδιά τους και τα παιχνίδια μαζί τους!

Ο γνωστός αθλητής και η καλλονή σύζυγος του έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια με πέντε παιδιά και μάλιστα σύντομα θα μεγαλώσει η οικογένειά τους κατά ένα μέλος ακόμη, αφού η Ολυμπία Χοψονίδου περιμένει τον 6ο καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σπανούλη.

Η όμορφη Ολυμπία είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από Instastories εικόνες από το σαλόνι του σπιτιού της, όπου ο σύζυγος της παίζει με τις δυο κόρες του και στην συνέχεια μετατρέπεται σε γήπεδο αφού ο μεγάλος τους γιος αποφασίζει να παίξει μπάλα.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μια υπέροχη μανούλα, όπως και ο Σπανούλης καταπληκτικός πατέρας, και κάθε φορά που βλέπουμε τέτοιες εικόνες αναρωτιόμαστε πως τα κουμαντάρει όλα αυτά!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ολυμπία Χοψονίδου Σπανούλης παιδιά

Σπανούλης γιος Χοψονίδου

Χοψονίδου Σπανούλης σαλόνι σπίτι

Χοψονίδου γιος

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλη Σπανούλης: Η φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού τους! Μαζί με τις κόρες τους!

Η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Βασίλη Σπανούλη, μαζί με τις κόρες τους, μέσα από το σαλόνι του σπιτιού τους!

Το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, καθώς περιμένουν το 6ο παιδάκι τους και η οικογένειά τους θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, εχθές το βράδυ θέλησε να δημοσιεύσει δυο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από Instastories.

Οι φωτογραφίες ήταν τραβηγμένες από το σαλόνι του σπιτιού τους και απεικονίζονταν ο Βασίλη Σπανούλης με τις δυο κόρες του σε τρυφερές στιγμές! Ολυμπία Χοψονίδου: Η φωτογραφία από τα παλιά που έφερε στο φως της δημοσιότητας η αδερφή της που μαρτύρησε το «μυστικό» της!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι Βασίλης Σπανούλης παιδιά

Βασίλης Σπανούλης κόρες Ολυμπία Χοψονίδου

Ολυμπία Χοψονίδου: Το σπίτι της είναι σαν γήπεδο! Εδώ ζουν με τον Σπανούλη και τα παιδιά τους!

Το σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου είναι σαν γήπεδο. Εδώ ζουν με τον Βασίλη Σπανούλη και τα πέντε παιδιά τους, που σε λίγους μήνες θα γίνουν έξι.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά και όπως έγινε γνωστό πριν από περίπου ένα μήνα αποκάλυψε πως θα γίνουν για 6η φορά γονείς.

Το πρώην μοντέλο και ο άσος του μπάσκετ, έχουν πάνω απ΄όλα την οικογένεια! Το σπίτι τους είναι ένας χώρος που είναι γεμάτος παιχνίδια και ζεστασιά.

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλη σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου Σπανούλης σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης σπίτι παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά σπίτι

Βασίλης Σπανούλη σπίτι Ολυμπία Χοψονίδου

Βασίλης Σπανούλη σπίτι