Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι μετά από δυο χρόνια σχέσης! Έπεσαν οι τίτλοι τέλους!

Είχα πάρει την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα αλλά...

Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι μετά από δυο χρόνια σχέσης! Έπεσαν οι τίτλοι τέλους!

Έναν χωρισμό «βόμβα» έχουμε για ζευγάρι της showbiz μετά από δυο χρόνια σχέσης. Έπεσαν οι τίτλοι τέλους ανάμεσα τους.

Μπορεί να τους ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα τους, ωστόσο όπως φαίνεται ή ήταν απλά φήμες ή το μετάνιωσαν.

Τα πρώτα σύννεφα εμφανίστηκαν και τελικά ο χωρισμός δεν άργησε να έρθει! Γάμος «βόμβα» στην showbiz! 3 χρόνια μετά τον χωρισμό του ντύνεται και πάλι γαμπρός!

Πρόκειται για την Κριστίνα Μιλαντένοβιτς και τον Ντομινίκ Τιμ. Η απουσία της εντυπωσιακής Γαλλίδας τενίστριας από τον τελικό του ATP Finals φούντωσε τις φήμες περί χωρισμού της με τον Τιμ.

Χωρισμός για ζευγάρι

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Τα διαλύουν όλα ενώ περιμένουν το 3ο τους παιδί!

Χωρισμός «βόμβα» μόλις έσκασε στην showbiz, αφού τα διαλύουν όλα ενώ περιμένουν το 3ο τους παιδί!

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της μετράνε πάνω από 10 χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά.

Μάλιστα, πριν από δύο μήνες η διάσημη μαμά ανακοίνωσε πως περιμένουν το τρίτο τους παιδάκι και κανένας δεν περίμενε αυτά τα νέα που μοιράστηκαν μαζί μας σήμερα.

Ο λόγος για την ηθοποιό και blogger Eva Amurri, όπου έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε:

Ηθοποιός χωρισμός

«Η οικογένειά μας ξεκινάει ένα καινούριο μονοπάτι. Μετά από πολλή σκέψη και δουλειά στη σχέση μας, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε τους δρόμους μας ως ζευγάρι. Δεσμευόμαστε όμως και οι δύο και χαιρόμαστε για αυτό ότι θα μεγαλώσουμε τα τρία μας παιδιά σαν στενοί φίλοι και ουσιαστικοί σύντροφοι, τρέφοντας απεριόριστο σεβασμό ο ένας στον άλλο. Είμαστε ευγνώμονες για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε την τελευταία δεκαετία. Με το πέρασμα του καιρού συνειδητοποιήσαμε ότι το καλύτερο μονοπάτι για να είμαστε ευτυχισμένοι σαν οικογένεια είναι σε μία διαφορετική κατεύθυνση και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτήν την υπέροχη νέου είδους σχέση. Εκτιμούμε για τη στήριξη και την κατανόηση. Με αγάπη».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

χωρισμός showbiz