Αντιγόνη Ψυχράμη- Δημήτρης Μακαλιάς: "Άδειασαν" δημόσια τον παρουσιαστή του «Καλό Μεσημεράκι»! «Δεν ήρθες ποτέ στη βάφτιση...»

Η ατάκα που τον "έκαψε"!

Αντιγόνη Ψυχράμη- Δημήτρης Μακαλιάς:

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς, "άδειασαν" δημόσια τον παρουσιαστή του «Καλό Μεσημεράκι»! «Δεν ήρθες ποτέ στην βάφτιση...»!

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρακι» ήταν καλεσμένο το αγαπημένο ζευγάρι το οποίο τα είπε όλα και δε δίστασε στιγμή! Μάλιστα, ο Δημήτρης Μακαλιάς έριξε και ένα "καρφί" για τον παρουσιαστή της εκπομπής.

Καλό μεσημεράκι: Έπος! Ο παρουσιαστής υπόσχεται να χορέψει γυμνός μπροστά στη Φαίη εάν...

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, αναφέρθηκαν στα βαφτίσια του γιου τους και στην πρόσκληση που έστειλαν στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ!

«Τον καλέσαμε στην βάφτιση και δεν ήρθε ποτέ! Να τα πω και αυτά, δεν μου απάντησε ποτέ στο μήνυμα…» αποκάλυψε η Αντιγόνη Ψυχράμη, με τον Δημήτρη Μακαλιά να συμπληρώνει με άφθονο χιούμορ: «Ήταν να μην ανέβει ψηλά… μετά ξέχασε όλο τον κόσμο».

Δημήτρης Μακαλιάς- Αντιγόνη Ψυχράμη: Βραδινή έξοδος για το αγαπημένο ζευγάρι! Πού τους "τσάκωσε" ο φακός;

Το αγαπημένο ζευγάρι, Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη έκαναν βραδινή έξοδο! Πού τους "τσάκωσε" ο φακός;

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη δε σταματούν να δείχνουν το πόσο ερωτευμένοι συνεχίζουν να είναι!

Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους!

Ο φακός του YouWeekly.gr τους "συνέλαβε" σε βραδινή έξοδό τους στο θέατρο «Μουσούρη» στη επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ψύλλι στα αυτιά". Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν με φίλους ηθοποιούς και χάρισαν πολλά χαμόγελα στους φωτογράφους!

Δημήτρης Μακαλιάς- Αντιγόνη ΨυχράμηΘέατρο Μακαλιάς ΨυχράμηΜακαλιάς Ψυχράμη ζευγάρι

Καλό Μεσημεράκι: Τα απίστευτα σχόλια για το γάμο Μαραβέγια - Σωτηροπούλου! «Προκαλώ τον Κωστή ναι...»!

Απίστευτα σχόλια έκανε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» για το γάμο του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου. Τι προκάλεσε;

Όπως ήταν λογικό η είδηση που «έσκασε» δεν γινόταν να μην σχολιαστεί από τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίο μίλησε με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο.

Πριν λίγες ημέρες δημοσίευμα ήθελε το ζευγάρι να παντρεύεται και ο παρουσιαστής είπε: «Τα παιδιά είναι δύο χρόνια μαζί και πάνε για γάμο… Έτσι διαβάσαμε στα sites εγώ χάρηκα πολύ και μετά ήρθε ο Κωστής Μαραβέγιας να μας πάρει την χαρά. Τι θα γίνει παιδιά θα το πάρεις το κορίτσι ή όχι; Να ραφτούμε; Έλα παιδιά παντρευτείτε να φάμε και κανένα κουφέτο που είναι και τα αγαπημένα μου… Προκαλώ τον Κωστή τον Μαραβέγια να έρθει να μας δώσει εξηγήσεις».