Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Αποκαλύπτει τον λόγο που έγινε συνοδός! "Αυτό που με έκανε να το σταματήσω ήταν..."

Η συγκλονιστική συνέντευξη του δημοσιογράφου!

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Αποκαλύπτει τον λόγο που έγινε συνοδός!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη μίλησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, όπου και αποκαλύπτει τον λόγο που έγινε συνοδός! "Αυτό που με έκανε να το σταματήσω ήταν..."

Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη δεκαετία του ’80, όταν διαγνώστηκε οροθετικός!

Η συγκλονιστική αποκάλυψη πασίγνωστου Έλληνα: «Η αδερφή μου στεναχωριέται που είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά με αγαπάει»

«Είχα μια τέτοια συζήτηση πρόσφατα με έναν πολύ νέο άνθρωπο, ο οποίος δε μπορεί να καταλάβει τις υπερβολές που κάναμε εμείς όταν είμαστε μικροί. Εγώ κατάλαβα τον κόσμο λίγο πριν τη Χούντα. Κι άρα τη Χούντα ολόκληρη στο πιάτο. Ήταν δύσκολη εποχή γιατί μαθαίναμε να γίνουμε ελεύθεροι άνθρωποι, απαιτητικοί, ψάχνοντας την ποιότητα και την ποικιλία, όντας περίεργοι. Η Χούντα είπε στους Έλληνες, “αυτά ξεχάστε τα”. Εκεί λοιπόν ξεκίνησε μια αντίσταση από πιτσιρίκια. Ο Μάης του 68’ ήταν τότε. Ο έρωτας, η μουσική, τα ναρκωτικά, ήταν πράγματα που έπρεπε εμείς, αντιδρώντας στη Χούντα, να τα κατακτήσουμε. Είχαμε μια αγωνία και λαχτάρα να σπάσουμε τις αλυσίδες. Την περίοδο αυτή ήμουν στο Λονδίνο και πληρωνόμουν για κάποιο έρωτα που έκανα. Αλλά ήταν τόσο απλά. Αυτό που με έκανε να το σταματήσω ήταν ότι μου πέρασε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Βαλιανάτος.

"Κατάλαβα πως ήμουν ομοφυλόφιλος όταν..." - Η κατάθεση ψυχής πασίγνωστου Έλληνα! (Βίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" μίλησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος για την σεξουαλική του προτίμησε και πότε κατάλαβε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε δύο σχέσεις με γυναίκα ωστόσο... τι τον έκανε να καταλάβει την πραγματική ευτυχία του; Διαβάστε παρακάτω...

Η συγκλονιστική αποκάλυψη πασίγνωστου Έλληνα: «Η αδερφή μου στεναχωριέται που είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά με αγαπάει»

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είπε χαρακτηριστικά:

«Κατάλαβα πως είμαι ομοφυλόφιλος όταν διαπίστωσα ότι στα κόμιξ που έβλεπα, ή στις εικόνες, ή στα περιοδικά, ή στους αθλητές που έβλεπα, σταματούσα πιο πολύ στους άνδρες παρά στις γυναίκες» - Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί: