Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο θάνατος που τον τσάκισε! «Θα σε σκέφτομαι πάντα...»

Το μήνυμα που προκαλεί ανατριχίλα!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο θάνατος που τον τσάκισε! «Θα σε σκέφτομαι πάντα...»

«Θα σε σκέφτομαι πάντα...» έγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ένας θάνατος τον τσάκισε! Τι συνέβη;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μια μέρα πριν το πολυτεχνείο, επέλεξε να κάνει την δική του τοποθέτηση για το γεγονός με ένα μήνυμα που συγκλονίζει!

«Ο Θανος και εγω στην Αρατου και Κορινθου γωνια στην Πατρα,απεναντι Αρατου και Κορινθου, ο Γ.Παπαργυριου και διπλα μας επι της Αρατου ο αειμνηστος Γιωργος Σαμουρης παιδικος μου φιλος ενα χρονο μεγαλυτερος μου.Και οι τεσσερις στο Πολυτεχνειο(ξερω οτι τον σκοτωσαν στη Καλλιδρομιου).Χασαμε τον Γιωργο,νοσοκομειο ο αλλος Γιωργος,πιασανε τον Θανο και εγω με σπασμενο χερι ξεφυγα τα χαραματα.Γιωργο παντα σε σκεφτομαι.» έγραψε και προκάλεσε αν μη τι άλλο ανατριχίλα! Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η μελαγχολία και η ανάρτηση του παρουσιαστή που ανατριχιάζει!

Ανδρέας Μικρούτσικος θάνατος

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Μικρούτσικου! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας...

Η οικογένεια Μικρούτσικου περνάει δύσκολες ώρες! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPENTv μίλησε για την άσχημη κατάσταση της υγείας του ο..

Με θάρρος δίνει εδώ και δύο χρόνια τη μάχη του με τον καρκίνο ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος.

«Η κατάσταση της υγείας μου είναι σοβαρή ανεξάρτητα από το πώς με βλέπει ο κόσμος δυνατό. Θα είμαι δυνατός μέχρι τέλους. Είναι μια δύσκολη αρρώστια. Ο τρόπος που πρέπει ένας ασθενής να την αντιμετωπίζει είναι όχι στον φόβο όχι στην κατάθλιψη», λέει ο Θάνος Μικρούτσικος.

Σε κάθε περίπτωση, ο μουσικοσυνθέτης δεν το βάζει κάτω. «Είμαστε εδώ για να πολεμάμε σε αυτή τη ζωή την τόσο μικρή. Είμαστε σχοινοβάτες, το στοίχημα είναι να ξανασηκωθούμε όρθιοι και να ξαναπερπατήσουμε», λέει.

Μάλιστα, ο κ. Μικρούτσικος δεν παραλείπει να κάνει χιούμορ, επικαλούμενος τον Γούντι Άλεν:

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο, απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα ‘ρθει». «Εγώ κι ο θάνατος είμαστε δύο πυγμάχοι σε ένα ρινγκ. Αυτός βέβαια είναι 3 μέτρα ψηλός κι εγώ το γνωστό 1 κι 70. Ξέρεις ότι στον 15ο γύρο θα σε ρίξουν κάτω. Ποιος είναι ο στόχος μου; Να τον κερδίζω σε κάθε γύρο στα σημεία», ήταν το συγκλονιστικό του μήνυμα.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η δημόσια έκκληση για τον παρουσιαστή σε εκπομπή του ΑΝΤ1! Τι συνέβη;

ημόσια έκκληση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο έγινε σήμερα σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

Γνωστή ηθοποιός μίλησε στο πρωινό και ζήτησε από την Φαίη Σκορδά να τον βρει.

Η Ανουσάκη έκανε έκκληση στο Πρωινό να βρει τον παρουσιαστή και να τον δει ξανά στην τηλεόραση.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει εξαφανιστεί… Έχω παίξει κακό ρόλο στον Ανδρέα Μικρούτσικο γιατί κάναμε εκπομπές με τεράστια νούμερα και ακολούθησε τα ριάλιτι που τον κούρασαν. Τον καλώ μέσα από τη Φαίη και… Φαίη σε παρακαλώ βρες τον! Είναι χρήσιμος και πρέπει να βγει μπροστά! Δεν έχει μελαγχολία, βαριέται όλο αυτό που γίνεται…», είπε.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά, ζήτησε από τους συνεργάτες της να της τηλεφωνήσουν ενώ ήταν στον αέρα της εκπομπής!

Δείτε το σχετικό βίντεο: