Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Έμεινε» στον δρόμο η παρουσιάστρια! Τι έπαθε το αμάξι της;

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Έμεινε»  στον δρόμο η παρουσιάστρια! Τι έπαθε το αμάξι της;

«Έμεινε» στο δρόμο η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Τι έπαθε το αμάξι της παρουσιάστριας;

Ένα ατυχές συμβάν μοιράστηκε η αγαπημένη παρουσιάστρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στα social media και έτσι φροντίζει να ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους για όσα συμβαίνουν μέσα στην μέρα της. ]

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Στόλισε και το σπίτι της είναι ότι πιο ζεστό! Το σαλόνι της θα το λατρέψεις!

Στην τελευταία διαδικτυακή "εξομολόγηση", η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβασε μία φωτογραφία της λίγο πριν μπει στο αμάξι της, αποκαλύπτοντας πως λίγο αργότερα το αμάξι έπαθε λάστιχο.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε ,λίγο πριν μπω στο αμάξι ,για να πάω σε ραντεβού .Λίγα λεπτά μετά,συνειδητοποίησα ότι το λάστιχο από την άλλη μεριά είναι τελείως σκασμένο. Άρα,κρατάω το χαμόγελο ,περιμένω οδική κ πάω βουλκανιζατέρ.Η ζωή είναι απρόβλεπτη» ήταν τα λόγια της στη λεζάντα.

Τουλάχιστον παρά τις ατυχίες που της συνέβησαν, κράτησε το χαμόγελό της.

Με Ferrari η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Το νέο αυτοκίνητο της παρουσιάστριας!

Με μια Ferrari εμφανίστηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και μας έκοψε την ανάσα! Λογικό θα μας πείτε, αφού είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αμάξια! Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο της παρουσιάστριας.

Κατακόκκινη, σέξι και... πανάκριβη προκαλεί από μόνη της τα βλέμματα! Το ίδιο βέβαια κάνει και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την εντυπωσιακή της εμφάνιση! Διαβάστε παρακάτω...

Η Ντορέττα έχει έναν αρκετά δημοφιλή λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα και έτσι δεν παραλείπει να μας δείχνει τα πιο ωραία στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Μερικά από αυτά μάλιστα είναι πολύ εντυπωσιακά!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η δημόσια αποκάλυψη που έκανε για το όνομα της!

Όμως όχι, μην μπερδεύεστε αν και η ίδια ανέβασε την σχετική φωτογραφία στο Instagram της, δεν πρόδωσε κάποια καινούργια αγορά αλλά κάποια νέα φωτογράφιση! Φυσικά θέλησε να το ξεκαθαρίσει μέσα από ένα hashtag που προσέθεσε στο InstaStory της.

Δείτε ακόμη: Σκάνδαλο με Βαλαβάνη - Βασάλο: "Ξέρω ότι την κερατώνει!" - Το τρίτο πρόσωπο στην σχέση του παίρνει θέση! (Βίντεο)

αμάξι ντορέττα παπαδημητρίου