Τόνυ Μαυρίδης: Έξαλλη η σύζυγος του! Έσπασαν το αμάξι της και...

Βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας!

Τόνυ Μαυρίδης: Έξαλλη η σύζυγος του! Έσπασαν το αμάξι της και...

Έξαλλη έγινε η σύζυγος του Τόνυ Μαυρίδη. Έσπασαν το αμάξι της και με ένα μακροσκελές κείμενος ξέσπασε με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Η Ευαγγελία Καραμπατζάκη, έζησε ένα περιστατικό το οποίο εκτός του ότι την συγκλόνιζε, την έκανε να βγει και εκτός εαυτού.

Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς έβγαινε από τράπεζα σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας είχε το αυτοκίνητο της μέσα μεσημέρι να είναι σπασμένο, ενώ από μέσα έλειπαν όλα τα πράγματα της.

Δύσκολες ώρες για τον Τόνυ Μαυρίδη! Ο θάνατος που τον τσάκισε!

Με την παρακάτω ανάρτηση θέλησε να περάσει ένα δυνατό μήνυμα:

Τόνυ Μαυρίδης σύζυγος

Τόνυ Μαυρίδης: Μπλεξίματα με τις Αρχές! Το μοιραίο λάθος και η αγωγή 100.000 ευρώ!

Ο Γιάννης Βαρδής κατέθεσε αγωγή κατά του Τόνυ Μαυρίδη και του Χριστόφορου Σιγανού για το τραγούδι «Περαστική» της Πάολα!

Μέσω της αγωγής ο Βαρδής ζητάει 100.000 ευρώ, καθώς ισχυρίζεται πως αντέγραψαν το συγκεκριμένο τραγούδι από τον πατέρα του.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο OPEN έγινε γνωστή η συγκεκριμένη υπόθεση.

Το τραγούδι που φέρεται να έχει αντιγραφεί είναι του Αντώνη Βαρδή «Δεν θέλω να πιστέψω», το οποίο κυκλοφόρησε το 2009 από τον Νίκο Βέρτη.

Μέσω της αγωγής γίνεται γνωστό πως είχε ζητηθεί να γίνουν αλλαγές στο τραγούδι της Πάολα, οι οποίες ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη, Πέτρος Καιμακάμης δήλωσε στην εκπομπή: «Επειδή έχουμε ήδη απευθυνθεί σε γνώστες του αντικειμένου, πραγματογνώμονες λέγονται, που κάποια στιγμή θα κλιθούν από το δικαστήριο και πληροφορηθήκαμε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην είναι πρωτότυπη δουλειά τόσο του κύριου Μαυρίδη όσο και του κύριου Σιγανού. Άλλοι είναι οι λόγοι εκτός από την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας».