Φωτογραφήθηκε με ροζ γούνα και «τελείωσε» τον Snik! Του είπε ότι μπέρδεψε την ντουλάπα του με της... γυναίκας του!

Πως λέτε να αντιδράσει μόλις το δει;

Φωτογραφήθηκε με ροζ γούνα και «τελείωσε» τον Snik! Του είπε ότι μπέρδεψε την ντουλάπα του με της... γυναίκας του!

Πρώην παίκτης ριάλιτι, φωτογραφήθηκε με ροζ γούνα και «τελείωσε» τον Snik με την εικόνα του. Του είπε ότι μπέρδεψε την ντουλάπα του με της... γυναίκας του.

Όπως φαίνεται δεν δίστασε να «αδειάσει» τον ράπερ τραγουδιστή δημόσια και εμείς ανυπομονούσε να δούμε την αντίδραση του, μόλις το ανακαλύψει.

Συγκεκριμένα ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, πόζαρε στον φακό με ροζ γούνα και γυαλιά όπως ο Snik και τον τρόλαρε στο Instagram με τα likes να πέφτουν βροχή.

Στην λεζάντα του έγραψε: Όταν κοιμάσαι όρθιος το πρωί κ από την βιασύνη σου να φύγεις για δουλειά μπερδεύεις την ντουλάπα σου με την ντουλάπα της γυναίκας σου… thug life… sorry Snik…».

Snik ροζ γούνα

Snik: Με ροζ γούνα και γυαλιά, «κυκλοφόρησε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Τα είδαμε όλα...

Κι όμως ο Snik με ροζ γούνα και γυαλιά, «κυκλοφόρησε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Τα είδαμε όλα αλλά νομίζουμε ότι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη!

Όπως σας γράψαμε και χτες, το μοντέλο, αυτές τις ώρες βρίσκεται στο Μιλάνο, μαζί με τους υπόλοιπους κριτές του GNTM λόγω κάποιων γυρισμάτων που πρέπει να κάνουν.

Μαζί της φυσικά, είναι και ο Snik ο οποίος επισκίασε τους πάντες με το look του! Ο Snik, έβαλε ροζ γούνα, ε ροζ γυαλιά και τεράστιες χρυσές αλυσίδες και προκάλεσε ταραχές! Το μόνο σίγουρο είναι, ότι κάθε άλλο παρά απαρατήρητος πέρασε εκεί στην Ιταλία....

Snik: Το βίντεο που "καίει" τον σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Κράταγε στα χέρια του πενηντάρικα και...

Δείτε την φωτογραφία από το Instagram του (με δική σας ευθύνη):

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Νέες φωτογραφίες μαζί με τον Snik! Εκείνη ντυμένη κυριλέ κι αυτός με χρυσές αλυσίδες...

Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μαζί με τον Snik! Εκείνη ντυμένη κυριλέ κι αυτός με χρυσές αλυσίδες...

Τι σας έχω πάλι στο Youweekly.gr και το Vanda's blog; Ακόμα μια "καυτή" αποκλειστικότητα από το ζευγάρι που απασχολεί τον τελευταίο καιρό τα media!

Μπορεί στην αρχή να προσπαθούσαν να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή κι ακόμα και σήμερα κανείς από τους δυο δεν έχει βγει να πει "Ναι είμαστε μαζί" αλλά... τα ντοκουμέντα που έχουν βρει το φως είναι αδιάψευστα!

Snik: Με το που είδε τις κάμερες ο σύντροφος της Παπαγεωργίου σταμάτησε και άρχισε να ποζάρει!

Στα χέρια μου, λοιπόν, πριν από λίγα λεπτά ήρθαν φωτογραφίες από χθεσινοβραδινή τους έξοδο σε γνωστό μαγαζί για φαγητό!

Όπως μου περιέγραψε άνθρωπος πους βρέθηκε εκεί, κι όπως θα δείτε κι εσείς οι ίδιοι στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr και του vanda's blog, το μοντέλο ήταν πιο σικάτο από ποτέ - έτσι κι αλλιώς πάντα είναι - με ένα απλό μαύρο σύνολο ενώ ο τραγουδιστής δίπλα της είχε το κλασικό του στιλ! Φαρδίες αμάνικες μπλούζες, χρυσές αλυσίδες και κόκκινο καπέλο...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Νέες φωτογραφίες μαζί με τον Snik! Εκείνη ντυμένη κυριλέ κι αυτός με χρυσές αλυσίδες...

Οι δυο τους φαίνεται πως διασκεδάζουν πολύ κι έχουν βρει μια κοινή γραμμή, αφού όπως μου αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας η κριτής του GNTM δεν σταμάτησε να γελάει με αυτά που της έλεγε κι εκείνος την κρατούσε συνέχεια αγκαλιά!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Νέες φωτογραφίες μαζί με τον Snik! Εκείνη ντυμένη κυριλέ κι αυτός με χρυσές αλυσίδες...