Απίστευτη αποκάλυψη! «Ξαφνικά έγινε κόλαση, όταν η μαϊμού γυρίζει και δαγκώνει τον Σταμάτη Φασουλή»!

Το αποκάλυψε αγαπημένος ηθοποιός...

Απίστευτη αποκάλυψη! «Ξαφνικά έγινε κόλαση, όταν η μαϊμού γυρίζει και δαγκώνει τον Σταμάτη Φασουλή»!

«Ξαφνικά έγινε κόλαση, όταν η μαϊμού γυρίζει και δαγκώνει τον Σταμάτη Φασουλή», είπε αγαπημένος ηθοποιός και έκανε την απίστευτη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια.

Μάλιστα, περιέγραψε μια απίθανη ιστορία, κάνοντας την Φαίη Σκορδά να ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Πρωταγωνιστές ήταν η γιαγιά του Μέμου Μπεγνή, ο Σταμάτης Φασουλής σε ηλικία 5 ετών και μια… μαϊμού.

Μέμος Μπεγνής: Η δημόσια έκκλησή του! Τι συνέβη;

«Η γιαγιά μου είχε έρθει από την Αίγυπτο και έφερε και μια μαϊμού, είχε κατοικίδιο μαϊμού. Αυτό που ήταν πάρα πολύ όμορφο και παραδεισένιο, ξαφνικά έγινε κόλαση, όταν η μαϊμού γυρίζει και δαγκώνει τον Σταμάτη Φασουλή. Αυτό το λέμε στους θεατρικούς κύκλους και δεν το πιστεύουν. Στην τηλεόραση δεν το έχω ξαναπεί”, εξομολογήθηκε ο Μέμος Μπεγνής.

Μέμος Μπεγνής: Η αποκάλυψη για το bullying που δέχτηκε σε μικρή ηλικία!

Μια αποκάλυψη για το bullying που δέχτηκε σε μικρή ηλικία έκανε ο Μέμος Μπεγνής καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ο ηθοποιός όπως είπε όταν ήταν παιδί ήταν από τα καλά παιδιά που συμπαθούσε ο καθηγητής.

«Βέβαια! Όταν ήμουν μικρός, ήμουν ένα παιδί σε ένα πιάνο και διάβαζε. Δεν ήμουν σπασικλάκος, γιατί δεν ήμουν το παιδί που διάβαζε. Τα έπαιρνα από την παράδοση. Ήμουν από τα καλά παιδιά, από αυτά που συμπαθούσε ο καθηγητής. Απλά ήμουν ταγμένος στη μουσική από πολύ μικρός. Διάβαζα τα μαθήματα, αλλά κυρίως διάβαζα μουσική και πιάνο. Όταν ένα παιδί δεν συμμετέχει στο ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, στη "μαγκιά" και το bullying των πιο αδύναμων, αλλά είναι ένα παιδί πιο λεπτοκαμωμένο, πιο ευγενές, πιο καλλιτεχνική φύση, το bullying το είχα δεχθεί» απάντησε, συμπληρώνοντας: «Δεν ήταν συχνό. Είχα τους φίλους μου, τα παιδιά που με υποστηρίζανε, τα παιδιά που έρχονταν σπίτι και στα γενέθλια θα με βάζανε να παίξω πιάνο και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί. Άλλα κάποια παιδιά το έβλεπαν κοροϊδευτικά αυτό. Συγκεκριμένα περιστατικά δεν θυμάμαι, αλλά χλευαστικά σχόλια για τη μουσική υπήρχαν», είπε ο Μέμος Μπεγνής.

Μέμος Μπεγνής: Η δημόσια έκκλησή του! Τι συνέβη;

Πώς είναι σήμερα στην προσωπική του ζωή; Είναι θαρραλέος ή ντρέπεται; «Καθόλου δεν ντρέπομαι! Παλιά ήμουν ένα παιδί πολύ κλειστό -όχι ότι τώρα έχω ανοίξει πάρα πολύ- αλλά μου μίλαγες και κοκκίνιζα. Η μουσική και η σολιστική καριέρα είναι ένα πολύ δικό σου πράγμα. Είσαι εσύ και το πιάνο ή το όργανο που παίζει ο καθένας. Το κοινό είναι ανεξάρτητο από εσένα. Το θέατρο, γι' αυτό και το αγαπώ, λειτούργησε σαν ψυχοθεραπεία. Με έκανε να κάνω πράγματα που δεν θα έκανα ποτέ στη ζωή μου μέσα από τους ρόλους και να πατήσω γερά στα πόδια μου» είπε ο Μέμος Μπεγνής.

Μάλιστα, ο ίδιος έδωσε μια διαφορετική διάσταση της ενασχόλησής του με το θέατρο και πώς τον επηρέασε στην καθημερινότητά του. «Δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά χωρίς θάρρος και θράσος. Τώρα πια δεν φοβάμαι την απόρριψη. Έχω κατανοήσει πως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους είτε ως άνθρωποι είτε ως εμφάνιση είτε ως ηθοποιοί. Σε αυτή τη δουλειά η απόρριψη είναι μέσα στο παιχνίδι. Στα προσωπικά απογοητεύεσαι, στεναχωριέσαι. Λες "γιατί; τι μου λείπει;" αλλά το δέχεσαι. Η αλήθεια είναι ότι τις κατακτήσεις που έχω στα 45 μου δεν τις είχα στα 25. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έχει δώσει πολλή αυτοπεποίθηση.» παραδέχθηκε.

Τέλος, ο Μέμος Μπεγνής ξεκαθάρισε πως η οικογένεια δεν είναι και δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά του: «Η οικογένεια δεν με αφορά, ούτε το παιδί. Τα αγαπάω τα παιδιά αρκεί να μην είναι δικά μου. Ακούγεται σκληρό ή ανεύθυνο, αλλά είναι υπεύθυνο. Ξέρω ότι δεν μου αρέσει, δεν θέλω. Έχω μια ανιψιά, παιδί της αδελφής μου, που την αγαπάω πολύ. Τα αγαπάω γιατί είμαι κι εγώ ακόμα παιδί. Αν έρθεις σπίτι θα δεις μινιατούρες Disney, θα δεις επιτραπέζια... Μέσα μου αισθάνομαι 15-20!».