Χ-factor: Η παρατήρηση της Βανδή στους κριτές - «Νόμιζα ότι ήμασταν σε διαφορετικά shows»!

Η απάντηση του Θεοφάνους που την... κόμπλαρε!

Χ-factor: Η παρατήρηση της Βανδή στους κριτές - «Νόμιζα ότι ήμασταν σε διαφορετικά shows»!

Μια παρατήρηση και στους τρεις κριτές του X-factor έκανε η Δέσποινα Βανδή. «Νόμιζα ότι ήμασταν σε διαφορετικά shows», είπε με αφορμή την κριτική τους στους παίκτες.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, δεν δίστασε να της απαντήσει, με αποτέλεσμα να την κομπλάρει.

«Ωραία… Εντάξει… Δεν μπορώ να μιλήσω στη θέση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή… Εντάξει, τι να κάνω… Παρουσιάστρια ήθελα να γίνω, καλά να πάθω. Αν καθόμουν εκεί λαλίστατη θα ήμουν αλλά δεν μπορώ», είπε και συνέχισε.

X-factor: Η φαντασμαγορική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και το παράπονο που της εξέφρασαν!

«Είναι πολλές φορές που θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε πράγματα αλλά δεν μπορώ, δεν μου επιτρέπεται, δεν είναι αυτός ο ρόλος μου. Καμιά φορά μου λείπει λίγο η καρέκλα μου», με τον Γιώργο Θεοφάνους να σπεύδει να πάρει θέση. «Εγώ το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά τώρα είμαστε οι δυο μας και μας βλέπουν όλοι αυτοί που μας βλέπουν».

Δ.Β.: Τι συμβαίνει με τους Liak & the cover, το παρακολουθώ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αισθάνομαι ότι έχουν μια δημοφιλία πολύ μεγάλη και αυτό που είπε ο Liak ήταν η αλήθεια. Δεν έχει σημασία, είπε, το τραγούδι μιας και ο κόσμος μας αναγνωρίζει. Όπως λειτουργεί κανονικά ένα φαν κλαμπ. Έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση από την άποψη των υπολοίπων, οι οποίοι πραγματικά διαγωνίζονται κάθε βράδυ και κρίνονται στη λεπτομέρεια. Οι συγκεκριμένοι όχι. Δεν μπορεί κανείς αυτό να το αποδοκιμάσει ούτε να το επικρίνει, μαγκιά και μπράβο τους που το έχουν επιτύχει.

Γ.Θ.: Εσύ πόσες φορές είπες, “είμαι η Δέσποινα Βανδή και θα το πω ας αρέσει κι ας μην αρέσει”;

Δ.Β.: Βεβαίως, ισχύει. Απλά αισθάνομαι ότι εγώ κάποιες φορές ίσως δεν θα ήμουν τόσο γενναιόδωρη στην κριτική μου. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο. Κάποιες φορές αισθάνομαι την ανάγκη ότι θα ήθελα να πω κάποια πράγματα αλλά δεν τα λέω. Δεν πειράζει, τι να γίνει. Τώρα είμαι εδώ και δεν μπορώ. Γιατί θεωρώ ότι εσείς μπορείτε να τους κατευθύνετε γιατί η τηλεόραση συνεπαίρνει. Τα παιδιά αυτά δεν είναι μαθημένα στο να διαχειριστούν την όποια διασημότητα μπορούν να κερδίσουν από ένα παιχνίδι και μπορεί να παρασύρονται. Θα ‘θελα κάποιες φορές να είστε λίγο πιο αιχμηροί… Γιατί μαθαίνουν από εσάς.

«Θεωρώ πως κάποιες ερμηνείες τους δεν ήταν τόσο υπέροχες και θα μπορούσατε να τους είχατε κάποια παρατήρηση παραπάνω. Σε κάποιες ερμηνείες τους, είμαστε στο 6ο live δεν μπορώ να θυμηθώ. Θυμάμαι, όμως, ένα βράδυ που νόμιζα ότι ήμασταν σε δύο διαφορετικά shows. Και λέω, δεν γίνεται να είναι τόσο γενναιόδωροι», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

Χ-factor: Έδωσε "ρέστα" ο Τσαουσόπουλος! Τον έκοψε με επική ατάκα - «Σκέφτομαι τον τίτλο της εκπομπής σε X σφάχτο»!

Έδωσε ρεσιτάλ ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος στο X-factor με επική ατάκα σε παίκτη που τον έκοψε. «Σκέφτομαι τον τίτλο της εκπομπής σε X σφάχτο», είπε.

Ο Κώστας Γιαννουλόπουλος είναι 45 χρονών και ζει στη Νέα Σμύρνη και πήγε στο show γιατί θέλει να ασχοληθεί, πλέον, επαγγελματικά με τη μουσική.

«Έχω αποφασίσει να τραγουδήσω και να αφιερώσω βέβαια στη μητέρα μου που “έφυγε” πριν από λίγους μήνες το “Αγάπα με” του Πουλόπουλου, αγαπημένο μου κομμάτι», είπε και ξεκίνησε να τραγουδάει.

X-factor: Η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα ναυαγοσώστρια εντυπωσίασε τους κριτές με την φωνή της! (Βίντεο)

Μόλις τελείωσε το τραγούδι, ο Γιώργος Θεοφάνους του είπε: «Θες να μας πεις τώρα και το “Αγάπα με” του Πουλόπουλου; Γιατί προφανώς μας είπες κάτι άλλο. Ήταν δικιά σου μελωδία και δικό σου όλο. Τώρα, σοβαρά, πιστεύεις ότι έχεις το X Factor;».

«Σκέφτομαι την αλλαγή του τίτλου της εκπομπής, X σφάχτο», είπε με χιούμορ ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.