Μαρία Μενούνος: Έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της και της πάει πολύ!

Εσείς τι λέτε;

Μαρία Μενούνος: Έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της και της πάει πολύ!

Η Μαρία Μενούνος έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της και της πάει πολύ. Η ίδια θέλησε να κάνει μια ανανέωση στην εμφάνιση της.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης των social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.,

Έτσι, στο Instagram θέλησε να αποκαλύψει την αλλαγή που έκαμε στα μαλλιά της με δυο φωτογραφίες της.

Η Μαρία Μενούνος, εμπιστεύτηκε τον καλό της φίλο και κουμπάρο Δημήτρη Γιαννέτο και άφησε πίσω την ginger απόχρωση και επέστρεψε στο καστανόξανθο χρώμα της, μετά την αποκάλυψη πως θέλει να γίνει μητέρα.

Μαρία Μενούνος μαλλιά

καστανόξανθα μαλλιά

Μαρία Μενούνος: Ραγίζει καρδιές η εικόνα της μαμάς της! Έχασε τα μαλλιά της από καρκίνο!

Ραγίζει καρδιές η εικόνα της μαμάς τη Μαρίας Μενούνος. Έδωσε «μάχη» με τον καρκίνο και λόγω των χημειοθεραπειών έχασε τα μαλλιά της.

Είχε μάθει πριν 4 χρόνια πως πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου και τώρα η οικογένεια της χαμογελά αφού πάει από το καλό στο καλύτερο.

Μάλιστα, πριν από λίγα λεπτά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί της, αλλά και με τον πατέρα της και εικόνα της ραγίζει καρδιές.

Στην λεζάντα της εξήγησε πως της έκανε η ίδια τα φρύδια και τα μαλλιά της και εκείνη ήταν που ζήτησε να τραβήξουν φωτογραφία.

undefined

Mαρία Μενούνος: Οι εξελίξεις από τη θεραπεία του καρκίνου! Πώς είναι η μητέρα της;

Η Μαρία Μενούνος έμαθε τα νέα για τη μάχη με τον καρκίνο που δίνει τα τελευταία χρόνια η μητέρα της! Πώς είναι πλέον η υγεία της;

Πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια της!

Η μητέρα της Μαρίας Μενούνος είχε μάθει πριν 4 χρόνιοα πως πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου!

Τώρα, η παρουσιάστρια και η οικογένειά της μπορούν να χαμογελούν καθώς η υγεία της μητέρας της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο!

Μάλιστα η Μενούνος ενημέρωσε μέσω του instagram για τα χαρούμενα νέα, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Η μητέρα μου πήρε καλή αναφορά στη νέα της μαγνητική! Είμαστε απίστευτα ευλογημένοι και δεν παίρνουμε αυτές τις στιγμές ως δεδομένες».

Mαρία Μενούνος: Τα νέα από την μάχη με τον καρκίνο που δίνει η μητέρα της!

Μαρία Μενούνος: To τάμα στον Αγ. Νεκτάριο για τη μητέρα της που πάσχει από καρκίνο (Photo)

Η Μαρία Μενούνος, πριν μία εβδομάδα περίπου μίλησε ανοιχτά για τη «μάχη» που δίνει η μητέρα της με τον καρκίνο προκαλώντας συγκίνηση.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία της μητέρας της, Λίτσας και του πατέρα της και ζήτησε από τους φίλους της να προσευχηθούν για εκείνη, ενώ σήμερα έκανε μια ακόμη ανάρτηση για εκείνη πραγματοποιώντας ένα τάμα. Συγκεκριμένα μοιράστηκε στιγμές από λειτουργία στον ορθόδοξο Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στο Λος Αντζελες.

Η μητέρα της βρίσκεται στην «πόλη των αγγέλων» όπου κάνει θεραπείες για να πολεμήσει τον όγκο που έχει στον εγκέφαλο. Η Μαρία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους όσα ένιωσε στην λειτουργία στον Άγιο Νεκτάριο, αλλά και για το θαυματουργό νερό από την εικόνα της Παναγίας το οποίο έφερε ο ιερέας και ευλόγησε τη μητέρα της αλλά και όλους τους ενορίτες.

«Πως μπορείς να ζητάς συγχώρεση από το θεό, αν ο ίδιος δεν έχεις συγχωρήσει τους συνανθρώπους σου; Είπε ο ιερέας. Όταν η ζωή σου ρίξει τέτοιο χτύπημα όπως η κατάσταση της μαμάς, σκέφτεσαι ότι τίποτα πλέον δεν έχει σημασία. Προσευχήθηκα στον Άγιο Νεκτάριο ... Όχι μόνο για την μητέρα μου αλλά και για όσους σήμερα χρειάζονται τη βοήθειά του», έγραψε η Μαρία κάτω από τη φωτογραφία από τον ορθόδοξο Ναό του Αγίου Νεκταρίου.

menounos1