Θρήνος για τον Γιάννη Σερβετά: Ο θάνατος που τον "τσάκισε"! «Δεν έχω λόγια ειλικρινά...»

Ήταν από τους πιο στενούς του φίλους!

Θρήνος για τον Γιάννη Σερβετά: Ο θάνατος που τον

Αυτός είναι ο θάνατος που "τσάκισε" τον Γιάννη Σερβετά! Σε θρήνο ο ηθοποιός- παρουσιαστής: «Δεν έχω λόγια ειλικρινά...».

Ο Γιάννης Σερβετάς έχασε έναν από τους πιο στενούς του φίλους και δε δίστασε να κρύψει τη θλίψη του για το γεγονός αυτό. Μέσα από μία σπαρακτική δημοσίευσή του στο Instagram, θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του φίλο.

Γιάννης Σερβετάς: Μιλάει δημόσια για την... υγεία του! «Κοιμήθηκα δυο ώρες και...»!

Ο λόγος για τον Κώστα Ταρπατζή, έναν στενό συνεργάτη του ηθοποιού. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σερβετάς έγραψε:

«Καλός και ευγενικός συνάδερφος, ο ορισμός του «εραστής της τέχνης», γλυκός και δυσεύρετος άνθρωπος. Δεν έχω λόγια ειλικρινά. Κώστα Ταρπατζή θα σε θυμάμαι και θα σε μνημονεύω πάντα με αγάπη».

Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Ο θάνατος που τον "τσάκισε"!

Μεγάλο πένθος αυτές τις ώρες για τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Ο θάνατος που τον "τσάκισε"!

Έφυγε από τη ζωή πολύ κοντινό του πρόσωπο!

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή ο ίδιος, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, με μια συγκινητική ανάρτηση.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μετά το "Survivor" μπαίνει και πάλι σε παιχνίδι, αλλά όχι... επιβίωσης!

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε, «Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς. Καλό Παράδεισο θεία…Τα καλοκαίρια ερχόταν από την Αθήνα η θεία Τζούλη, η αδελφή του πατέρα μου. Μου είχε μεγάλη αδυναμία και εγώ ήμουν εκστατικά ευτυχής γιατί περνούσαμε όλες μας τις μέρες στην παραλία. Άλλα χρόνια τότε, δεν είχαμε τόσο τουρισμό στην Σκιάθο. Κολυμπούσαμε, παίζαμε στην άμμο και μετά δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι. Ενίοτε η σχέση αυτή μεταφερόταν στη γενέτειρα του πατέρα μου, σ’ έναν άλλο επίγειο παράδεισο. [Απόσπασμα από το βιβλίο μου]».

Γιάννης Ζουγανέλης: Ο θάνατος που τον "τσάκισε" - «Δεθήκαμε πολύ, γιατί...»!

Για τον θάνατο που τον "τσάκισε" μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη του. «Δεθήκαμε πολύ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Secret» και στη Μαριάνθη Κουνιά και μίλησε για την αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο τραγουδιστής, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς μέσα στο σπίτι του.

«Τον χαιρετώ και τον ευχαριστώ για όλα όσα μου έχει προσφέρει με τη στάση του και τη σεμνότητα που τον διέκρινε. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε πολύ τη ζωή και αυτό το εξέφραζε μέσα από τα τραγούδια του. Οι συνεργασίες μας ήταν πάντα συν-Εργασίες. Δεθήκαμε πολύ, γιατί μοιραστήκαμε πολλά πράγματα στις δουλειές μας. Μου επέτρεπε να μπαίνω στη διαδικασία της σάτιρας, γιατί ήταν από τους λίγους που καταλάβαιναν τη σημασία της. το πόσο σοβαρό πράγμα στη ζωή είναι η κωμικότητα. Γνωριστήκαμε στην Πλάκα πριν από 40 περίπου χρόνια. Και έκτοτε βιώσαμε μαζί άπειρα πράγματα. Ακόμα και οι διαφωνίες που είχαμε κατέληγαν σε αρμονία. Ήταν τελείως ακομπλεξάριστος. Και ήταν πάντα ένα μέρος της ζωής μου. Είχε πολλά όνειρα και οράματα ακόμη, γιατί είχε νεανικότητα στο μυαλό. Ήταν προς πραγματοποίηση όλα αυτά, αλλά δεν πρόλαβε» δήλωσε, ο Γιάννης Ζουγανέλης.