Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογείται! «Η πρόταση που μου έκαναν ήταν προσβλητική...»

Αιχμές για τον Alpha!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογείται! «Η πρόταση που μου έκαναν ήταν προσβλητική...»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογείται για πρώτη φορά το λόγο πίσω από την αποχώρησή της από τον Alpha! «Η προσφορά που μου έκαναν ήταν προσβλητική...».

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας με τον Alpha.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η εξομολόγηση μετά το τροχαίο - «Μπροστά μου ήταν ένα ταξί και...»! (Βίντεο)

Μεταξύ άλλων σχολίασε και την πορεία του καναλιού μέχρι τώρα από τη στιγμή που η ίδια αποχώρησε.

«Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφυγα αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που μου πρότειναν να κάνω, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο δεν είναι να πω ότι με αντιπροσωπεύει. Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν να κάνω τηλεπαιχνίδι, σίγουρα όχι. Νομίζω ήταν και λίγο προσβλητική αυτή η πρόταση.

Εμένα με υποχρέωσαν να βγω από ένα καράβι που είχε μια πολύ ωραία ροή, έναν πολύ ωραίο πλου. Γιατί μου είπαν ή θα το κάνεις αυτό ή θα σταματήσεις. Λέω προτιμώ να σταματήσει η συνεργασία μας και βγαίνω από το καράβι. Εγώ βγήκα από το καράβι ενώ ήταν σταθερό και ασφαλές. Πού είναι τώρα το καράβι; Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω από αυτό».

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Όλο το παρασκήνιο του «διαζυγίου» της με τον Alpha!

Μάθαμε και σας παρουσιάζουμε όλο το παρασκήνιο του «διαζυγίου» της Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον AlphaTv!

Η γνωστή παρουσιάστρια, όπως σας είχε κάνει γνωστό πρώτο το Youweekly.gr έληξε την συνεργασία της με την τηλεοπτική της στέγη, που ήταν ο Alpha, και το «Πάμε Πακέτο» δε θα προβληθεί ξανά στις μικρές μας οθόνες!

Δημοσίευμα του περιοδικού “TV Έθνος” αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η τελευταία επικοινωνία μεταξύ Βίκυς Χατζηβασιλείου και Alpha πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου. Στέλεχος του καναλιού ενημέρωσε την παρουσιάστρια πως ο σταθμός δεν επιθυμεί τη συνέχεια της εκπομπής “Πάμε Πακέτο” και της αντιπρότεινε καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη του καναλιού.

Η συζήτηση δεν προχώρησε σε βάθος, καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει την αντιπρόταση. Στο σημείο εκείνο ολοκληρώθηκαν οι επαφές των δύο πλευρών.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου προς το παρόν ξεκουράζεται στη Χαλκιδική και ολοκληρώνει τη συγγραφή του τέταρτου βιβλίου της. Σε πρώτη φάση δεν σκοπεύει να επανακάμψει τηλεοπτικό, τουλάχιστον άμεσα. Άλλωστε, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως νωρίτερα είχε κάνει συζητήσεις με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, η ολοκλήρωση των συζητήσεών της με τον Alpha το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου συνέπεσε χρονικά με την περίοδο που στην ουσία τα υπόλοιπα κανάλια είχαν κλείσει το πρόγραμμά τους για τη νέα σεζόν.

Πάντως το “Πάμε Πακέτο” δεν πρόκειται να μετακομίσει σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς ο τίτλος και τα δικαιώματα της εκπομπής παραμένουν στον Alpha, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει η πρόθεση να αξιοποιηθούν».