Ρένα Παντά: Η κηδεία της έγινε ανάμεσα σε εκλεκτούς ανθρώπους - Την αποχαιρέτησαν λίγοι φίλοι!

Το ύστατο αντίο στην τραγουδίστρια!

Ρένα Παντά: Η κηδεία της έγινε ανάμεσα σε εκλεκτούς ανθρώπους - Την αποχαιρέτησαν λίγοι φίλοι!

Τη Ρένα Παντά την αποχαιρέτησαν λίγοι φίλοι. Η κηδεία της αγαπημένης τραγουδίστριας έγινε ανάμεσα σε εκλεκτούς ανθρώπους.

Η τραγουδίστρια "έφυγε" από τη ζωή στα 63 της, και έζησε μία σωστή τραγωδία μετά θάνατον αφού η σωρός της έμεινε για 5 μέρες στα αζήτητα του νεκροτομείου μέχρι να μαζευτούν τα χρήματα για την κηδεία της.

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια παραμένει ακόμη άθαφτη και στο ψυγείο του νεκροτομείου!

Τελικά το δράμα έληξε και η κηδεία έγινε χτες το μεσημέρι στη 13.00 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών παρουσία λίγων φίλων. Ανάμεσά τους, ο Δάκης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Σπύρος Θεοδόσης καθώς και ο Γιώργος Πολυχρονίδης.

Ο Δάκης μάλιστα, που ήταν στενός φίλος της τραγουδίστριας, ήταν συντετριμμένος στην κηδεία της.

Ραγδαίες εξελίξεις με την κηδεία της Ρένας Πάντα! Πότε και που θα γίνει;

Ραγδαίες εξελίξεις επικρατούν με την κηδεία της Ρένας Πάντα! Πότε και που θα γίνει;

Μαζεύτηκαν τελικά τα λεφτά και ανακοίνωσαν πότε θα της πουν το τελευταίο "αντίο"!

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια παραμένει ακόμη άθαφτη και στο ψυγείο του νεκροτομείου!

H κηδεία της θα γίνει σήμερα στη 1 το μεσημέρι στο Γ' Νεκροταφείο Αθηνών! Για πέντε ημέρες η σορός της τραγουδίστριας παρέμενε στο Νεκροτομείο Αθηνών, άταφη και ξεχασμένη αφού δεν είχε κανέναν συγγενή στη ζωή για να την αναζητήσει ή να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» ο μαραθώνιος ξεκίνησε άμεσα, στον οποίο - εκτός από τον τραγουδιστή Δάκη – συνέβαλαν οικονομικά ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης των Τραγουδιστών -Ερμηνευτών «Ερατώ» και οι στενοί φίλοι της Ρένας Πάντα από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της!

Θρήνος σκορπίστηκε με την είδηση ότι η πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της!

Τα τελευταία χρόνια ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, προσπαθώντας να αντεπεξέλεθει στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε αλλά και στη σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο λόγος για την Ρένα Πάντα, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2018 είχε πει χαρακτηριστικά:

Ρένα Πάντα τραγουδίστρια νεκρή

«Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά βρέθηκαν στα χέρια μου. Τότε ήμουν νέα, κι όλοι κάνουμε λάθη, πόσο πρέπει να τιμωρηθώ ακόμα…

Κοιτάζω γύρω μου εδώ στο σπίτι τους χρυσούς δίσκους, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίες με τους διάσημους εκείνης της εποχής και κλαίω. Τότε ήταν ένα όνειρο. Τώρα όμως; Βλέπετε, δεν έχω οικογένεια, δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν απέκτησα παιδιά». Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με τον ηθοποιό Σπύρο Θεοδόση είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία για να διοργανωθεί μια μεγάλη συναυλία, με σκοπό όλα τα έσοδα από τη βραδιά να προσφερθούν για τη οικονομική ενίσχυση της Ρένας Πάντα. Αλλά τελικά δεν πρόλαβαν...

Τελικα για σενα Ρενα μου η ζωη δεν ηταν ωραια !! Καλο ταξιδι κούκλα μου !!

Posted by Spiros Theodosis B on Friday, November 15, 2019

Πηγή: protothema.gr