Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μεσημέρι: Ο παρουσιαστής απαντάει στα σχόλια που δέχθηκε! «Εκείνη την ώρα κύριε Υποχθόνιε...»

Τον έβαλε στη θέση του!

Μεσημέρι: Ο παρουσιαστής απαντάει στα σχόλια που δέχθηκε! «Εκείνη την ώρα κύριε Υποχθόνιε...»
News 22.11.2019 14:44

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» απαντάει στα σχόλια που δέχθηκε από τον Ypo! «Εκείνη την ώρα κύριε Υποχθόνιε...»!

Ο Ypo ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εξαπέλυσε πυρά κατά του Γιώργου Λιάγκα, για τα σχόλια που είχε κάνει κατά του Snik.

Μεσημέρι ΣΚΑΙ: «Άδειασε» ξανά τον Snik - «Το σοκ το έπαθα όταν όταν...»!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «The 2night Show», ο Ypo σχολίασε: «Μα και ο Λιάγκας είπε για τον Snik. O κύριος τίποτα. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για έναν άνθρωπο. Αν βγει ο Λιάγκας σε ένα εμπορικό δυο γιαγιάδες θα του πάρουν αυτόγραφο, αν βγει ο Snik θα γίνει χαμός. Ο κύριος τίποτα. Σε εμάς τώρα; Παραδέξου πως ήρθε αυτό το πράγμα στην Ελλάδα και μην κάνεις πως δεν το ξέρεις».

Με τη σειρά του λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να απαντήσει στον γνωστό ράπερ λέγοντας:

«Ο Υποχθόνιος πέφτει θύμα όλους αυτού που γίνεται. Που σχολιάζουμε κάτι χωρίς να έχουμε ιδέα του τι σχολιάζουμε. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι ο Snik δεν είναι καλός καλλιτέχνης. Ποτέ δεν είπαμε πως αυτή η μουσική δεν είναι πετυχημένη και με τεράστια απήχηση. Εκείνη την ώρα κύριε Υποχθόνιε έγινε μια απρεπής συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου απέναντι σε μια δημοσιογράφο. Κρίναμε την πράξη τη συγκεκριμένη. Ποτέ τη μουσική και τον άνθρωπο. Επίσης επειδή μιλάμε για bullying, να μου επιτρέψει ο κύριος Υποχθόνιος… Δεν καταλαβαίνω τον ηλικιακό ρατσισμό. Να λέμε ότι είναι γριά. Δεν είναι ωραίο. Δε θα φτάσει αυτός κάποια στιγμή 70; Θα ήθελε να τον λένε κ@λωγερο;»

Ypo: "Αδειάζει" τον παρουσιαστή του «Μεσημέρι ΣΚΑΪ» - «Μιλάει για τον Snik ο κύριος τίποτα»!

Ο Ypo δε διστάζει καθόλου και "αδειάζει" τον παρουσιαστή της εκπομπής «Μεσημέρι ΣΚΑΪ»! «Μιλάει για τον Snik ο κύριος τίποτα»!

Ο γνωστός ράπερ εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show» και μίλησε για όλους και για όλα.

Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βγάζει «τσεκούρι» για Λιάγκα! «Είναι γυμνοσάλιαγκας»!

Μεταξύ άλλων, ο Ypo, αναφέρθηκε και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Snik και τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και στις ατάκες που ειπώθηκαν μεταξύ των δύο. Θέλοντας να υποστηρίξει τον συνάδελφο και φίλο του, ο Ypo είπε:

«Μα και ο Λιάγκας προχθές είπε για τον Snik. O κύριος τίποτα. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για έναν άνθρωπο. Αν βγει ο Λιάγκας σε ένα εμπορικό δυο γιαγιάδες θα του πάρουν αυτόγραφο, αν βγει ο Snik θα γίνει χαμός. Ο κύριος τίποτα. Σε εμάς τώρα; Παραδέξου πως ήρθε αυτό το πράγμα στην Ελλάδα και μην κάνεις πως δεν το ξέρεις».

Με τη σειρά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να απαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα: «Θα απαντήσω και στον Λιάγκα. Καταρχάς απαγορεύεται να πεις σε οποιονδήποτε άνθρωπο ότι είναι τίποτα. Για οποιονδήποτε στον κόσμο, ό,τι και να κάνει. Δεν ξέρω γιατί είπε αυτή τη φράση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λιάγκας: Τα «καρφιά» στην Ηλιάνα- «Διάβαζε ένα ότοκιου και δεν έβαζε ψυχή»!

Παρουσιαστής έριξε "καρφιά" στο πιο viral ζευγάρι του «Globetrotters»! «Χάριν τηλεθέασης γίνεται...»

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr!

Share